Sold

Sold: Gouden Leeuw 837, 1103 KT Amsterdam

€175,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 52 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

Royaal 2-kamer (starters)appartement van ca. 52 m² met een fantastisch groen uitzicht vanaf het balkon!

Royaal 2-kamer (starters)appartement van ca. 52 m² met een fantastisch groen uitzicht vanaf het balkon!

Het appartement is gelegen in de achtste toren van een goed onderhouden en in een groene omgeving gelegen complex. Middels een lange overdekte gang is de woontoren met afgesloten entree en lift te bereiken. Het appartement bevindt zich op de 7e etage en heeft een groen en vrij uitzicht. Het... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1974
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4354348
Asking price €175,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 06 March 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 7th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1974
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 52 m²
Content 164 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Near park
On a quiet street
Sheltered location
Unobstructed view
Features
Water heating Centrally supplied
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes

Definition

Royaal 2-kamer (starters)appartement van ca. 52 m² met een fantastisch groen uitzicht vanaf het balkon!

Het appartement is gelegen in de achtste toren van een goed onderhouden en in een groene omgeving gelegen complex. Middels een lange overdekte gang is de woontoren met afgesloten entree en lift te bereiken. Het appartement bevindt zich op de 7e etage en heeft een groen en vrij uitzicht. Het complex bevindt zich niet alleen in een zeer groene woonomgeving, maar ligt ook gunstig ten opzichte van diverse voorzieningen. Zo tref je voor de deur metrostation Ganzenhoef en is er een goede aansluiting naar de snelwegen A1, A2, A9 en A10. Voor recreatie is er een manege, recreatieplas Gaasperplas en kun je tevens heerlijk wandelen of hardlopen in Gaasperpark en Diemerbos. Op enkele minuten fietsafstand bevinden zich winkelcentra Amsterdamse Poort en de Kameleon evenals de Arena Boulevard met o.a. AFAS Live, Pathé bioscoop, Ziggo Dome. Eveneens bevinden zich in de nabije omgeving kantorenpark Arena Amstel III, studentencampus Diemen Zuid en ziekenhuis AMC.

Indeling:
Entree op de zevende verdieping. Vanuit de hal is de ruime en lichte woonkamer bereikbaar. Deze geeft toegang tot het balkon dat op het zuidwesten is gelegen. Vanaf het balkon is er een prachtig uitzicht over het groene park. Hier is het van ’s-middags tot zonsondergang heerlijk vertoeven in de zon. Eveneens is er vanuit de hal toegang tot de meterkast en badkamer. De badkamer is modern afgewerkt en beschikt over fraai en tijdloos tegelwerk, verlaagd plafond met inbouwspots, bad-douchecombinatie, hangend closet en breed wastafelmeubel. De open keuken is uitgevoerd in een rechte keukenopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven. Tevens is er de beschikking over een losse koel-vriescombinatie. Deze staat in de bijkeuken, die tevens als inpandige berging en wasruimte fungeert. De wasmachineaansluiting bevindt zich dan ook in deze ruimte. Via de woonkamer is er toegang tot de ruim bemeten en lichte slaapkamer. Op eenvoudige wijze is hier een extra slaapkamer te creëren.

Ten slotte, is er de beschikking over een gemeenschappelijke berging in de onderbouw.

Kortom; het ideale (starters)appartement, die een bezichtiging meer dan waard is!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1974
• Woonoppervlakte ca. 52 m²
• Erfpacht ca. € 541,42 op jaarbasis, te voldoen in halfjaarlijkse termijnen. Vijf jaarlijkse canon indexatie. Eerstvolgende indexatie op 01-04-2019.
• Servicekosten € 175,11 per maand (inclusief € 55,- voorschot stookkosten)
• Lift aanwezig
• Actieve VvE
• Gezamenlijke berging in de onderbouw
• Gunstig gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
• Video-phone systeem
• Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van De Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed