Sold

Sold: Govert Flinckstraat 173III-A, 1073 BT Amsterdam

€225,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 32 m²

Note

General

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
11 NOVEMBER 2017.

Gelegen in het hartje van de Amsterdamse Pijp bevindt zich deze leuke studio woning van ongeveer 32 m² met een royale berging direct boven de woning van 16 m² (in de akte van splitsing is al opgenomen dat deze berging bij de woning getrokken mag worden, mits de vereiste vergunningen hiervoor v... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1893
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 12205/3800030
Asking price €225,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 14 December 2017
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1893
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 32 m²
Content 85 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Boiler
Type of boiler Intergas HRe
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Has ventilation Yes

Definition

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
11 NOVEMBER 2017.

Gelegen in het hartje van de Amsterdamse Pijp bevindt zich deze leuke studio woning van ongeveer 32 m² met een royale berging direct boven de woning van 16 m² (in de akte van splitsing is al opgenomen dat deze berging bij de woning getrokken mag worden, mits de vereiste vergunningen hiervoor verkregen zijn). Het appartement beschikt over een woon/slaapkamer, aparte keuken (casco) en een nieuwe badkamer met toilet en douche. In de ruime zolderberging zit de wasmachine aansluiting en de cv-opstelling. De canon voor de erfpacht is nog langdurig vooruitbetaald tot en met september 2061 en het beheer van het pand door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
De Govert Flinckstraat ligt zeer centraal in de Amsterdamse wijk De Pijp met om de hoek de beroemde Albert Cuypmarkt. Daarnaast zijn op loopafstand het Marie Heinekenplein, het Gerard Douplein, de Ferdinand Bolstraat en de van Woustraat voor een grote diversiteit voor leuke winkeltjes, restaurants en cafés. Tevens is men zo in het knusse Sarphatipark om even lekker te kunnen relaxen. De openbaar vervoersvoorzieningen zijn met de diverse tram- en bus lijnen en straks de noord/zuidlijn uitstekend te noemen.

Indeling:
Centrale entree; trappenhuis.
Derde etage:
Entree woning; hal; nieuwe badkamer met douche en toilet; casco keuken; woonkamer met de meterkast en een schouw.
Zolder etage:
Berging van ca. 16 m2 met cv-opstelling en de wasmachine aansluiting.

Op de zolderverdieping is een berging aanwezig van ca. 11 m2.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1893
- Woonoppervlakte circa 32 m2
- Berging op de zolderverdieping van circa 16 m2
- Nieuwe Intergas HRe cv-ketel
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Erfpacht afgekocht t/m 15-09-2061
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 124,92 per maand
- Oplevering in overleg!
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Recently viewed