Sold

Sold: H. Cleyndertweg 595, 1025 DX Amsterdam

€250,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 87 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Grijp deze kans! Een zeer goed ingedeeld 3-kamer-appartement op loopafstand van de Noord/Zuidlijn! Kom genieten van dit appartement van maar liefst 88 m2 op een toplocatie!

Locatie:
Het appartement is zeer goed gelegen t.o.v. allerlei verschillende voorzieningen in directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van het winkelcentrum “Boven het IJ”. Daar vind je ook een... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 1974
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4393726
Asking price €250,000
Service costs €248
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 27 February 2019
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 9th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1974
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 87 m²
Content 273 m³
Surface area external, linked storage rooms 13 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Centrally supplied
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes

Definition

Grijp deze kans! Een zeer goed ingedeeld 3-kamer-appartement op loopafstand van de Noord/Zuidlijn! Kom genieten van dit appartement van maar liefst 88 m2 op een toplocatie!

Locatie:
Het appartement is zeer goed gelegen t.o.v. allerlei verschillende voorzieningen in directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van het winkelcentrum “Boven het IJ”. Daar vind je ook een grote diversiteit aan winkels om te shoppen. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10. De IJplein pont naar Amsterdam Centraal Station is op fietsafstand, naar het bruisende centrum van Amsterdam op loopafstand, net als de nieuwe Noord-Zuidlijn welke je binnen 15 minuten aan de andere kant van de stad brengt (Amsterdam-Zuid).

Voor ontspanning ga je naar één van de gezellige restaurantjes op het Purmerplein, de Nieuwendammerdijk of het NDSM-terrein. Ook het recreatiegebied ’t Twiske is op fietsafstand. Dit recreatiegebied heeft diverse recreatieve mogelijkheden zoals, fiets- en wandelroutes of gewoon een heerlijk stukje varen. De sporter kan genieten van de nabijheid van fitness, voetbal en tennis mogelijkheden.

Amsterdam-Noord zet in hoog tempo haar achterstand om in een voorsprong op alle gebieden:
het nieuwe filmmuseum het EYE, de Tolhuistuin, met een (Paradiso)concertzaal, veel cultureel aanbod op zowel het NDSM terrein als ook het Stork terrein aan de oostoever met ateliers, festivals en veel jonge frisse initiatieven op allerlei gebieden. Tevens is de nieuw te bouwen bioscoop op loop afstand; dus Amsterdam ligt niet meer aan de Amstel maar aan het IJ.

Ruim 88 m2 is dit appartement dat is gelegen op de 9e etage van dit perfect onderhouden appartementencomplex.

Indeling:
Via de centrale ingang kom je via de lift (of trap) op de negende verdieping bij de entree van het appartement. Bij binnenkomst kom je in de hal terecht welke toegang geeft tot meerdere vertrekken. Rechts bevindt zich de woonkamer met open keuken. Via de hal kom je bij de twee slaapkamers, separaat toilet met fontein en badkamer met bad en wastafel. Via de slaapkamer aan de achterzijde van de woning heb je toegang tot het balkon.

Via de woonkamer is het heerlijke balkon te bereiken. Het balkon is gelegen op het zonnige zuiden! Hier kun je heerlijk vertoeven tot in de late uurtjes.

Het appartement is voorzien van een separate berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 88 m2
- Lift aanwezig
- Bouwjaar ca. 1974
- Balkon op het zuidwesten
- Servicekosten € 248,85 (inclusief stookkosten)
- Erfpacht afgekocht t/m 31-12-2049
- Op loopafstand van winkelcentrum Boven ’t IJ
- Berging in onderbouw
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Recently viewed