Sold

Sold: Henegouwenstraat 8, 1066 DG Amsterdam

€375,000
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 97 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Geen zin in investeren en verbouwen? Alleen je spullen verhuizen en direct luxe wonen? Dan zal deze doorzon maisonnette op de hoek van de Henegouwenstraat en de Laan van Vlaanderen je zeker aanspreken. Op de tweede en derde verdieping van dit goed onderhouden complex nabij het Belgiëplein in de woonwijk Nieuw Sloten, bevindt zich dit kant en klare hoekappartement. Recent is het hele appartement op... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, maisonette, apartment
    Year of construction 1993
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4507268
Asking price €375,000
Service costs €171
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 22 May 2019
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1993
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 97 m²
Content 250 m³
Surface area external, linked storage rooms 4 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Geen zin in investeren en verbouwen? Alleen je spullen verhuizen en direct luxe wonen? Dan zal deze doorzon maisonnette op de hoek van de Henegouwenstraat en de Laan van Vlaanderen je zeker aanspreken. Op de tweede en derde verdieping van dit goed onderhouden complex nabij het Belgiëplein in de woonwijk Nieuw Sloten, bevindt zich dit kant en klare hoekappartement. Recent is het hele appartement opgeknapt en smaakvol afgewerkt. Van de deuren tot de keuken en van de badkamer tot de elektra/verlichting, alles is gedegen aangepakt en ziet er waanzinnig uit.

Indeling:

Woonlaag 1:
Entree, gang met toegang tot drie goeie slaapkamers, kast met CV ketel en de badkamer v.v. douche, toilet en wastafel.

Woonlaag 2:
Ruime en open verdieping met een zeer lichte woonkamer en een half open woonkeuken. De keuken is voorzien van veel apparatuur en gezellige bar. Aan apparatuur treffen we o.a. een quooker kraan, koffiemachine, combi magnetron, (stoom)oven, design afzuigkap en twee koelkasten met vriezer. Op deze woonlaag bevindt zich een luxe toilet met fonteintje en aan de keuken een ruim balkon met automatisch zonnescherm.

Ligging:
Het hoekappartement ligt in Nieuw-Sloten nabij het Belgiëplein met een groot winkelassortiment. In de directe omgeving bevinden zich ook scholen, sportaccommodaties, voldoende parkeergelegenheid en kun je opstappen in de tram of bus (de bus naar Schiphol stopt voor de deur en brengt je binnen 12 minuten naar het vliegveld). Liever met eigen auto op pad? Met enkele minuten zit je op de A9, A10 of A4 en binnen 7 minuten sta je op Schiphol. En parkeren? Dan doen we (gratis) voor de deur.

Gebouw:
Het goed onderhouden complex (1993) is volledig geïsoleerd, voorzien van een lift en achter het gebouw bevindt zich een gemeenschappelijke tuin. De grond is uitgegeven in erfpacht, waarvan de canon is afgekocht tot 2042. De erfpacht is voortdurend. Mocht je de erfpacht eeuwigdurend af willen kopen, dan betaal je in 2019 maar ca. € 4.000,-.

Algemeen:
- Bouwjaar 1993
- Servicekosten € 171,- p/m
- Erfpacht tot 2042 afgekocht
- Volledig geïsoleerd
- Berging op de begane grond
- Gemeenschappelijke tuin
- Vrij parkeren
- Aanvaarding in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed