Sold

Sold: Het Breed 807, 1025 JC Amsterdam

€250,000
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Liveable area 102 m²

Note

General

Eindelijk weer een ruim 3 kamer appartement, geheel gerenoveerd en voorzien van luxe, gelegen op de achtste etage van een appartementencomplex met een prachtig vrij uitzicht over geheel Amsterdam!

De woning is gunstig gelegen. Zo bevindt zich het gezellige Winkelcentrum Boven ’t IJ (Buikslotermeerplein) pal voor de deur. Dit winkelcentrum is groot en heeft een ruim winkelassortiment. Ook de bu... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
    Year of construction 1969
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3783768
Asking price €250,000
Service costs €251
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 November 2017
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Floor 8th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1969
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 102 m²
Content 311 m³
Surface area external, linked storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Open position
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Collective heating
Has a bath Yes
Has cable TV Yes

Definition

Eindelijk weer een ruim 3 kamer appartement, geheel gerenoveerd en voorzien van luxe, gelegen op de achtste etage van een appartementencomplex met een prachtig vrij uitzicht over geheel Amsterdam!

De woning is gunstig gelegen. Zo bevindt zich het gezellige Winkelcentrum Boven ’t IJ (Buikslotermeerplein) pal voor de deur. Dit winkelcentrum is groot en heeft een ruim winkelassortiment. Ook de bushalte is voor de deur gelegen. De Noord-Zuidlijn is bijna gereed en de halte bevindt zich op loopafstand.
Binnen enkele minuten bent u op de A10 of via de IJ-tunnel in het centrum van Amsterdam. Ook de pont is nabij gelegen en brengt u naar het centraal station en het centrum van de stad.

Indeling:
Op de begane grond bevindt zich de afgesloten entree, hal met de brievenbussen en aluminium schuifdeur (afgesloten) naar de liften en de toegang tot de inpandige berging.

Achtste etage:
Entree, hal met toilet en meterkast. Tevens een interne berging. Via de hal komt u op de overloop. Deze geeft u toegang tot meerdere vertrekken. De eerste slaapkamer is zeer ruim en heeft een prachtig uitzicht. De badkamer is v.v. een ligbad, wastafel en wasmachine-aansluiting. Vanuit de hal loopt u de zeer ruime en strak afgewerkte woonkamer binnen! De woonkamer is zo groot dat deze op verschillende manieren is in te delen. Door de grote raampartijen heeft u een prachtig vrij uitzicht en een zeer lichte living. U kijkt fantastisch weg over heel Amsterdam! Via de woonkamer heeft u toegang tot de interne balkon. De keuken bevindt zich tussen de woonkamer en de tweede slaapkamer. De nette keuken is v.v. een 6-pits gasfornuis, gootsteen en aparte vaatwasser. Tevens heeft u ook via de keuken toegang tot het interne balkon. Hier kunt u heerlijk genieten van de ochtendzon. Aan de achterzijde van het appartement komt u via de overloop de tweede ruime slaapkamer binnen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar ca. 1969
- Servicekosten € 251,06,- per maand incl. stookkosten
- Het complex is voorzien van een huismeester
- Er is een lift aanwezig
- Gelegen nabij winkelcentrum Boven’t IJ
- Parkeren met vergunning in de directe omgeving.
- Kennismakingsgesprek/ballotage VvE

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed