Sold

Sold: Het Laagt 102, 1025 GK Amsterdam

€200,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 56 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Grijp deze kans! Een zeer goed ingedeeld drie-kamer-appartement op de begane grond binnen de ring van Amsterdam! Kom genieten van dit appartement op een toplocatie!

Omgeving:
Het appartement is zeer goed gelegen t.o.v. allerlei verschillende voorzieningen in directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van het winkelcentrum “Boven het IJ”. Daar vind je ook een grote... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
  Year of construction 1968
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4595446
Asking price €200,000
Service costs €74
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 02 July 2019
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1968
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 56 m²
Content 237 m³
Surface area external, linked storage rooms 4 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
Residential area
Features
Water heating Centrally supplied
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a storage room Yes

Definition

Grijp deze kans! Een zeer goed ingedeeld drie-kamer-appartement op de begane grond binnen de ring van Amsterdam! Kom genieten van dit appartement op een toplocatie!

Omgeving:
Het appartement is zeer goed gelegen t.o.v. allerlei verschillende voorzieningen in directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van het winkelcentrum “Boven het IJ”. Daar vind je ook een grote diversiteit aan winkels om te shoppen. Met de auto zit je binnen enkele minuten op de ringweg A10 en je auto parkeer je in de straat met een parkeervergunning. De IJplein pont naar Amsterdam Centraal Station is op fietsafstand, de busverbinding naar het bruisende Centrum van Amsterdam op loopafstand net als de toekomstig nieuwe Noord-Zuid lijn!

Voor ontspanning ga je naar Waterland of naar één van de gezellige restaurantjes op het Purmerplein, de Nieuwendammerdijk of het NDSM-terrein. Ook het recreatiegebied ’t Twiske is op fietsafstand. Dit recreatiegebied heeft diverse recreatieve mogelijkheden zoals, fiets- en wandelroutes of gewoon een heerlijk stukje varen. Ook de sporter kan genieten van de nabijheid van fitness, voetbal en tennis mogelijkheden.

Amsterdam-Noord zet in hoog tempo haar achterstand om in een voorsprong op alle gebieden:
Het nieuwe filmmuseum het EYE, de Tolhuistuin, met een (Paradiso)concertzaal, veel cultuur aanbod op zowel het NDSM terrein, als ook het Stork terrein aan de oostoever met ateliers, festivals en veel jonge frisse initiatieven op allerlei gebieden en de mogelijk nieuw te bouwen bioscoop op loop afstand; dus Amsterdam ligt niet meer aan de Amstel maar aan het IJ.

Indeling
Vanaf de begane grond heb je toegang tot de woning (eigen ingang), welke is gelegen op een hoek. Vanuit de hal betreedt je de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een afzuigkap, inbouw magnetron, oven en een vaatwasser. Verder heb je vanuit de woonkamer een groen uitzicht en heb je toegang tot het balkon.

Dit appartement heeft twee slaapkamers. Waarvan één aan de voorzijde van de woning en één aan de achterzijde van de woning, de laatste heeft toegang tot het balkon. Via de hal is de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van granito vloer, douche en wastafel. De wasmachine aansluiting is in een kast in de hal. Tenslotte biedt de hal toegang tot een separaat toilet met fontein.

Direct naast de ingang van het appartement is de berging van dit appartement.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968
- Woonoppervlakte ca. 56 m2
- Erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 april 2056
- Servicekosten € 74,79,-
- VvE is professioneel beheerd
- Stadsverwarming
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Features by friends

 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Vrij uitzicht
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Energiezuinig
  1
  Endorser

What friends have to say

Video from friends

Recently viewed