New for sale

For sale: Hoofdweg 336huis, 1056 DB Amsterdam

€325,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 59 m²

Note

General

Ruim opgezette 2-kamer benedenwoning (59 m2) met riante achtertuin!

Het appartement is gelegen in een jaren '30 woning, gelegen tussen de Jan van Galenstraat en de Jan Evertsenstraat in het bruisende stadsdeel "De Baarsjes". Beide straten bieden een keur aan winkels, supermarkten en cafés en zijn de toegangsaders tot de stad. Vanaf hier kun je eenvoudig je weg vinden naar het centrum en bijvoor... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
  Year of construction 1927
  Status Available
 • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4355694
Asking price €325,000
Service costs €99
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 14 January 2019
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1927
Isolations Floor
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 59 m²
Content 205 m³
Garden area 56 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location On a busy street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate D
Features
Water heating Central heating system
Garden available Yes

Definition

Ruim opgezette 2-kamer benedenwoning (59 m2) met riante achtertuin!

Het appartement is gelegen in een jaren '30 woning, gelegen tussen de Jan van Galenstraat en de Jan Evertsenstraat in het bruisende stadsdeel "De Baarsjes". Beide straten bieden een keur aan winkels, supermarkten en cafés en zijn de toegangsaders tot de stad. Vanaf hier kun je eenvoudig je weg vinden naar het centrum en bijvoorbeeld de Jordaan, op een minuut of 5 fietsen. Ook de uitvalswegen zijn in enkele minuten met de auto aan te rijden, via oprit S105 ben je zo op de Ring A10.

In de wijk tref je verschillende bouwstijlen, maar met name de Amsterdamse School is sterk vertegenwoordigd. In de wijk bevinden zich flink wat gemeentelijke monumenten, wat resulteert in een fraai straatbeeld met rode bakstenen en veel groen, met om de hoek het Erasmuspark en het Rembrandtpark, waar het in de zomer en winter goed toeven is.

Bij binnenkomst betreedt u de hal met tochtportaal. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen, is op een slimme manier ruimer gemaakt door een gedeelte van de hal erbij te betrekken en v.v. een mooie houten vloer. De keuken v.v. diverse inbouwapparatuur ligt aan de achterzijde en geeft toegang tot de riante tuin (O) met terras.

De badkamer is voorzien van een douche, zwevend toilet en wasmeubel. De slaapkamer aan de achterzijde is ruim van opzet en hier is momenteel een inloopkast gerealiseerd. De achtertuin is zonder meer ruim te noemen en hier heeft u de beschikking over een ruime berging over de gehele breedte van de tuin, welke is geïsoleerd en voorzien is van elektra en verwarming.

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht t/m 15-09-2054 onder de erfpachtbepalingen van 2000. De erfpacht is voortdurend.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1927
• Woonoppervlakte 59 m2
• Erfpacht afgekocht tot en met 15 september 2054
• Servicekosten € 99,- per maand
• Vloer- en plafondisolatie
• Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Features by friends

 • Om het woonplezier zo optimaal mogelijk te maken hebben we veel extra's in en om het huis aangebracht.
  1
  Endorser
 • Binnen 5 minuten met de auto op de ring (A10), binnen 10 minuten op de fiets in het centrum, tram- en bushaltes om de hoek. Bereikbaarheid is top.
  1
  Endorser
 • Een heerlijke tuin waar het heerlijk vertoeven is en je niet het idee hebt in de stad te zijn
  1
  Endorser
 • Parken op loop afstand
  1
  Endorser
 • Veel winkels en markt
  1
  Endorser
 • Zeer gunstige ligging
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo We hebben de woning 10 jaar geleden gekocht en volledig gerenoveerd om zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken en er vooral van te kunnen genieten. Een heerlijke tuin waar we een fijn terras gemaakt hebben helpt daar enorm aan mee. Midden in de stad en toch tot rust komen, met dat in ons achterhoofd hebben we deze plek gecreëerd. Van alle gemakken voorzien, zonder overdreven luxe te zijn. We gaan een nieuwe stap zetten, waarvoor we verhuizen naar het midden van het land. Een nieuw avontuur waarbij we terug kunnen kijken op een mooie tijd in Amsterdam. Anoniem

Photo from friends

Video from friends

Recently viewed