Sold

Sold: Hoogoord 120, 1102 CG Amsterdam

€175,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 94 m²

Note

Sfeervol ingericht en royaal 4-kamer appartement van 94 m2 op de zevende verdieping met een fraai uitzicht en nabij diverse voorzieningen!

Sfeervol ingericht en royaal 4-kamer appartement van 94 m2 op de zevende verdieping met een fraai uitzicht en nabij diverse voorzieningen!

Het appartement bevindt zich op de zevende verdieping, waardoor het een vrij en weids uitzicht heeft over de groene omgeving. De ligging is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich in de nabije omgeving het Nelson Man... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1969
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/3700131
Asking price €175,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 20 September 2017
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 7th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1969
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 94 m²
Content 290 m³
Surface area external, linked storage rooms 15 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Sfeervol ingericht en royaal 4-kamer appartement van 94 m2 op de zevende verdieping met een fraai uitzicht en nabij diverse voorzieningen!

Het appartement bevindt zich op de zevende verdieping, waardoor het een vrij en weids uitzicht heeft over de groene omgeving. De ligging is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich in de nabije omgeving het Nelson Mandelapark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor uw dagelijkse boodschappen, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, AFAS Live (Heineken Music Hall) en de Ziggo Dome. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen-en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voor wat betreft het openbaar vervoer liggen metro- en treinstation Bijlmer ArenA, Bullewijk en Ganzenhoef in de directe omgeving.

Globale indeling:
De woning is uitstekend afgewerkt en bovendien altijd netjes bewoond. De indeling is globaal als volgt: ruime hal met toegang tot de dichte keuken en woonkamer. In 2016 is een moderne en tijdloze keuken geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser, oven en een koel-vriescombinatie. Tevens is er een aansluiting voor een Quooker gemaakt. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken, waar zich de aansluitingen voor wasmachine en droger bevinden. Beide apparaten kunnen onafhankelijk van elkaar draaien, omdat deze op een aparte groep zijn aangesloten. De ruime woonkamer biedt toegang naar het balkon, die over de gehele breedte is gelegen. Het balkon is gelegen op het zuiden en heeft een mooi weids uitzicht over de groene omgeving. De overloop biedt toegang tot de toiletruimte met zwevend toilet en fontein, drie royale slaapkamers (waarvan één van de slaapkamers aan de achterzijde toegang heeft tot het balkon), badkamer met douchehoek, wastafelmeubel en een designradiator. Tot slot is er nog een separate berging in de onderbouw.

Samenvattend: Een compleet en woonklare woning die uw bezichtiging meer dan waard is!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1969
• Woonoppervlakte ca. 94 m2
• Servicekosten ca. € 297,- inclusief voorschot stookkosten van €100,- per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 30-4-2019, mogelijkheid om per 1 oktober 2017 eeuwigdurend af te kopen voor ca. € 4.341,-
• Royaal balkon over de gehele breedte van de woning met fantastisch uitzicht
• In 2017 is de bijkeuken opnieuw behangen en geschilderd
• In 2016 is een moderne keuken geplaatst
• De gehele elektrische installatie is in 2015 vernieuwd
• Actieve en professioneel beheerde VvE
• Eigen berging in de onderbouw
• Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed