Sold

Sold: Insulindeweg 655, 1095 EA Amsterdam

€275,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 76 m²

Note

General

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 16
DECEMBER 2017.

Gelegen in de hippe Indische buurt bevindt zich op de eerste etage van een goed onderhouden complex dit praktisch ingedeelde drie-kamerappartement van circa 76 m² en een balkon op het zuiden. De woning beschikt over een ruime woonkamer, een separaat toilet, een badkamer en twee goed bemeten sl... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1985
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 12205/3821636
Asking price €275,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 06 February 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1985
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 76 m²
Content 220 m³
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Energy certificate C
Energy index 1.33
Boiler
Type of boiler Intergas HR
Heating source Gas
Year of manufacture 1999
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes

Definition

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 16
DECEMBER 2017.

Gelegen in de hippe Indische buurt bevindt zich op de eerste etage van een goed onderhouden complex dit praktisch ingedeelde drie-kamerappartement van circa 76 m² en een balkon op het zuiden. De woning beschikt over een ruime woonkamer, een separaat toilet, een badkamer en twee goed bemeten slaapkamers. Op de begane grond is de beschikking over een eigen berging. Het beheer door de vereniging van eigenaars wordt professioneel en actief uitgevoerd en de canon voor de erfpacht is nog betaald t/m april 2034.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie in de hippe Indische Buurt. Aan de Molukkenstraat, de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam

Indeling:
Begane grond:
Entree; bergingen; trappenhuis.
Eerste verdieping:
Entree van de woning; hal; separaat toilet; badkamer met wastafel en douche; cv-kast; keuken met eenvoudig keukenblok en toegang tot het balkon; balkon op het zuiden met bergkast; woonkamer aan de voorzijde; twee slaapkamers aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1985
- Woonoppervlakte circa 76 m²
- Balkon op het zuiden
- Individuele berging op de begane grond
- Erfpacht canon vooruitbetaald tot en met 15 april 2034
- Kozijnen voorzien van dubbel glas
- Intergas HR cv-ketel (1999)
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 101,47 per maand (2018)
- Bij deze verkoop is een projectnotaris van toepassing (notariskantoor Brummelhuis)
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en Van de Steege makelaardij BV aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed