Sold

Sold: J. de Koostraat 50, 1068 KS Amsterdam

€475,000
€5,000/m2
Type of residence House, single-family house, corner house, drive-in house
Plot size 95 m²
Liveable area 171 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ruime eengezinswoning van 171m2 met een zonnige tuin gelegen op het zuid-westen vlakbij het recreatiegebied Sloterpark en de Sloterplas. Deze woning beschikt maar liefs over 7 slaapkamers en is dus ideaal voor een groot gezin.

Indeling:

Begane grond:
Entree, ruime hal met een deur naar de inpandige garage en een deur naar de gang met meterkast, trappenkast en een extra toilet met daarvoo... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house, drive-in house
  Year of construction 1965
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4385304
Asking price €475,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 29 July 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house, drive-in house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1965
Rooftype Gambrel
Isolations Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 95 m²
Effective area 171 m²
Content 497 m³
Surface area external, linked storage rooms 11 m²
Garden area 149 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 8 of which (7 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Parking Indoor
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Ruime eengezinswoning van 171m2 met een zonnige tuin gelegen op het zuid-westen vlakbij het recreatiegebied Sloterpark en de Sloterplas. Deze woning beschikt maar liefs over 7 slaapkamers en is dus ideaal voor een groot gezin.

Indeling:

Begane grond:
Entree, ruime hal met een deur naar de inpandige garage en een deur naar de gang met meterkast, trappenkast en een extra toilet met daarvoor een aparte ruimte met een wastafel. Bovendien geeft deze hal toegang naar kast met daarin de CV installatie (1998) met de omvormer van de zonnepanelen, de toegang tot een tuinkamer (voorheen ook slaapkamer) en slaapkamer/ werkkamer. Via deze twee kamers is er toegang tot de ruime groene tuin op het zuid-westen waar je de hele dag van de zon kan genieten. Doordat het een hoekwoning is heeft de woning ook nog een ruim stuk tuin naast de woning waar naast een stuk groen ook nog plaats is voor meerdere auto's. Buiten is ook een buitenkraan en een geaard dubbel stopcontact aanwezig. De tuin is goed onderhouden en is maar liefst 149 m2 groot.

Eerste etage:
Overloop met separaat toilet, ruime lichte woonkamer met laminaatvloer, waar je door de grote openslaande ramenpartij vanaf halverwege de middag tot in de avond van de zon kunt genieten. Aangrenzend aan de woonkamer is een open keuken (2009) gerealiseerd. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid contact te houden met gezinsleden of gasten tijdens het koken. Vanaf de keuken en de woonkamer is toegang tot een ruim terras waar je 's morgens heerlijk in de zon kunt zitten met een kop koffie.

Tweede etage:
Overloop, derde separaat toilet, drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, bad en wastafel. Bovendien zit er in de badkamer ook een wasmachineaansluiting. Bij de grootste slaapkamer zit nog een klein balkon op het zuidwesten.

Zolder etage: 
De zolder is bereikbaar via een vaste trap en is aan beide kanten voorzien van een dakkapel (1998). Hierdoor zijn er nog 2 ruime slaapkamers met wastafels (warm en koud water) inbouwkasten te vinden op de zolderetage. De dakbedekking is geheel vernieuwd in 2016. De dakgoten zijn tegelijkertijd vernieuwd. Op de dakkapellen zijn in 2014 tien zonnepanelen geplaatst.

Ligging:
Op loopafstand van het huis is er ruime keuze uit openbaar vervoermogelijkheden. Diverse busverbindingen en tram lijn 1 & 17 en nachtbus 758 naar CS. Ook ligt de metro naar Schiphol in de buurt.

Het Sloterpark en de Sloterplas liggen eveneens op loopafstand waar je heerlijk je vrije dag kunt doorbrengen en een baantje kunt trekken in de Sloterplas zelf of in het Sloterparkbad. De oever van de Sloterplas biedt plaats aan diverse gezellige restaurantjes en heerlijke terrasjes.

Verder vind je in een straal van ca 800 meter van het huis, winkelcentrum Sierplein, Belgiëplein en Osdorpplein, met een diversiteit aan winkels zoals AH, Dirk, de Hema, C&A, Douglas, Ici Paris, het Kruidvat, Blokker en nog vele andere winkels en ook niet te vergeten theater "de Meervaart". De uitvalswegen (A4, A9 en A10) zijn binnen enkele minuten te bereiken en geven een uitstekende verbinding richting Schiphol.

Erfpacht:
Het perceel waarop de woning is gelegen, is door de gemeente Amsterdam in erfpacht uitgegeven. De vergoeding voor het gebruik van deze grond bedraagt jaarlijks € 648,90 en is op te voeren als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. Het tijdvak loopt tot en met 2039.

Parkeren:
In deze buurt is er een blauwe parkeerzone. Je kunt er 2 uur gratis parkeren met een blauwe schijf. Doordat de woning naast het huis nog een oprit heeft kunnen hier twee a drie auto's geplaatst worden.

Bijzonderheden:
- Eengezinswoning
- Woonoppervlak: 171 m2 (exclusief garage van 16 m2)
- Zonnige tuin (zuid-westen)
- Erfpacht € 648,90 per jaar
- Ruime zolder met 2 dakkapellen
- Mogelijkheid om praktijk aan huis te hebben 
- Eigen inpandige parkeergarage
- Het buitenschilderwerk is ondernomen in 2015. In 2019 is waar nodig nieuw schilderwerk gedaan.
- Goede bereikbaarheid met auto, metro en tram
- Volop recreatiemogelijkheden

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in deze woning met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens
van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw
makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Features by friends

 • Een sociale buurt, royaal huis en tuin! Handig eigen parkeerplaats in de tuin. Tevreden met de zonnepanelen enz. enz. enz :-)
  1
  Endorser
 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Energiezuinig
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Zonnige tuin
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Teveel om op te noemen. Agnes Hartog

Video from friends

Recently viewed