Sold

Sold: J. de Koostraat 6, 1068 KP Amsterdam

€399,000
€3,873.79/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house, drive-in house
Plot size 103 m²
Liveable area 139 m²

Note

General

Ruime eengezinswoning met een zonnige tuin gelegen op het zuid-westen vlakbij het recreatiegebied Sloterpark en de Sloterplas.

Indeling:

Begane grond:
Entree, ruime hal met een deur naar de inpandige garage en een deur naar de gang waarin de CV kast en meterkast te vinden zijn en de toegang tot een praktijkruimte welke vroeger uit 2 slaapkamers bestond.
Via de praktijkruimte is er toegang... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house, drive-in house
    Year of construction 1965
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4038908
Asking price €399,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 22 June 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house, drive-in house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1965
Rooftype Gambrel
Isolations Roof
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 103 m²
Effective area 139 m²
Content 497 m³
Surface area external, linked storage rooms 11 m²
Garden area 49 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 6 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Boiler
Year of manufacture 1990
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Electric boiler
Heating Central heating
Parking Indoor
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Ruime eengezinswoning met een zonnige tuin gelegen op het zuid-westen vlakbij het recreatiegebied Sloterpark en de Sloterplas.

Indeling:

Begane grond:
Entree, ruime hal met een deur naar de inpandige garage en een deur naar de gang waarin de CV kast en meterkast te vinden zijn en de toegang tot een praktijkruimte welke vroeger uit 2 slaapkamers bestond.
Via de praktijkruimte is er toegang tot de ruime tuin op het zuid-westen waar je de hele dag van de zon kan genieten. 

Eerste etage:
Overloop met separaat toilet, ruime lichte woonkamer met eiken vloer en houtkachel, waar je door de grote schuiframenpartij vanaf halverwege de middag tot in de avond van de zon kunt genieten. De open keuken is toe aan vernieuwing, maar staat lekker koken niet in de weg. Vanaf de keuken en de woonkamer is toegang tot een ruim terras waar je 's morgens heerlijk in de zon kunt zitten.

Tweede etage:
Overloop, tweede separaat toilet, drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een extra groot en diep ligbad, dubbele wastafel en wasmachine aansluiting. Bij de grootste slaapkamer zit nog een klein balkon.

Zolder etage: 
De zolderkamer is bereikbaar via een vlizotrap. Het is mogelijk om op de overloop een vaste trap naar de zolder te maken en de zolder te voorzien van een dakopbouw, waardoor er 2 extra kamers of een grote kamer gecreëerd kan worden.

Ligging:
Op loopafstand van het huis is er ruime keuze uit openbaar vervoermogelijkheden. Diverse busverbindingen en tram lijn 1 & 17 en nachtbus 758 naar CS. Ook ligt de metro naar Schiphol in de buurt.

De fysiotherapeut, de tandarts, een huisartsencentrum en de dierenarts liggen binnen 300m van het huis en vooral niet te vergeten Toko Bandung waar je heerlijke indonesische afhaalmaaltijden kunt krijgen.

Aan recreatie is ook gedacht! Het Sloterpark en de Sloterplas liggen eveneens op loopafstand waar je heerlijk je vrije dag kunt doorbrengen en een baantje kunt trekken in de Sloterplas zelf of in het Sloterparkbad. De oever van de Sloterplas biedt plaats aan diverse gezellige restaurantjes en heerlijke terrasjes en wat dacht u van schaatsen in de winter.

Verder vind je in een straal van ca 800 meter van het huis, winkelcentrum Sierplein, Belgiëplein en Osdorpplein, met een diversiteit aan winkels zoals AH, Dirk, de Hema, C&A, Douglas, Ici Paris, het Kruidvat, Blokker en nog vele andere winkels en ook niet te vergeten theater "de Meervaart". De uitvalswegen (A4, A9 en A10) zijn binnen enkele minuten te bereiken en geven een uitstekende verbinding richting Schiphol en Sloterdijk.

Erfpacht:
Het perceel waarop de woning is gelegen, is door de gemeente Amsterdam in erfpacht uitgegeven. De vergoeding voor het gebruik van deze grond bedraagt jaarlijks € 260,92 en is op te voeren als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. Het tijdvak loopt tot en met 30-06-2039. De AB 1955 zijn van toepassing, derhalve betreft het een vaste canon tot einde tijdvak.

Parkeren:
In deze buurt is er een blauwe parkeerzone. Je kunt er 2 uur gratis parkeren met een blauwe schijf. De bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen, waarvan de kosten 110 euro per 2 jaar bedragen.

Bijzonderheden:
- Eengezinswoning
- Woonoppervlak: 139 m2 (exclusief garage van 16 m2)
- Zonnige tuin (zuid-westen)
- Erfpachtcanon 260,92 per jaar (tijdvak 30-06-2039)
- Mogelijkheid om extra slaapkamer(s) te creëren op de zolder etage
- Mogelijkheid om praktijk aan huis te hebben 
- Eigen inpandige parkeergarage
- Goede bereikbaarheid met auto, metro en tram
- Volop recreatiemogelijkheden

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in deze woning met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens
van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw
makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed