Sold

Sold: J.P. Kloosstraat 20, 1022 KD Amsterdam

€450,000
€3,813.56/m2
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 118 m²
Liveable area 111 m²

Note

General

Ben je op zoek naar een ruime HOEKwoning met een gigantische tuin in Amsterdam? Dan is dit uw kans! Een eengezinswoning in de gewilde woonwijk Elzenhagen bieden wij aan!

De hele woonwijk is opgezet als een groen en waterrijk woongebied voor jonge gezinnen. Vanuit je nieuwe woning is het maar tien minuten fietsen naar Waterland, het Twiske, Landsmeer en Den Ilp. Wil je gezellig stappen in het c... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Year of construction 2013
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4148937
Asking price €450,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 21 September 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2013
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 118 m²
Effective area 111 m²
Content 413 m³
Garden area 56 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Ben je op zoek naar een ruime HOEKwoning met een gigantische tuin in Amsterdam? Dan is dit uw kans! Een eengezinswoning in de gewilde woonwijk Elzenhagen bieden wij aan!

De hele woonwijk is opgezet als een groen en waterrijk woongebied voor jonge gezinnen. Vanuit je nieuwe woning is het maar tien minuten fietsen naar Waterland, het Twiske, Landsmeer en Den Ilp. Wil je gezellig stappen in het centrum van Amsterdam, dan duurt het slechts een kwartier voordat je op de Dam staat. Met de komst van het filmmuseum EYE is Noord voorzien van eigen bioscoop (bewoners hebben voortdurend korting op entreekaarten).

Door de gunstige ligging binnen de noordelijke ring A10 is de wijk ook met de auto goed bereikbaar. Op slechts 300 m afstand bevindt zich het regionale busstation en het beginstation van Noord-Zuid metrolijn welke zondag 22 juli zal gaan rijden! In Elzenhagen is alles dichtbij. Er zijn diverse voorzieningen voor jong en oud; een kinderdagverblijf en een basisschool voor de deur, diverse middelbare scholen, Boven IJ ziekenhuis, een gezondheidscentrum, apotheek en fysiotherapeut onder een dak, winkelcentra en sportparken.
Jaarlijks organiseren de buurtbewoners een barbecue met tombola en optredens van jonge talenten uit de buurt.

Indeling:

Begane grond
In de hal bevinden zich het toilet en de meterkast. De open keuken aan de voorzijde van de woning heeft wit meubilair en is voorzien van een mozaïek blauw tegelwerk aan de achterzijde, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, koel- vriescombinatie en de afzuigkap. De riante woonkamer biedt, middels een schuifpui, toegang tot de achtertuin, welke is gelegen op het zonnige zuidwesten. De houten berging is gelegen aan de achterzijde van de tuin en is voorzien van elektra. Tevens is er een toegang naar de tuin via een achterom.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers en de badkamer. De nette badkamer is volledig betegeld en voorzien van een toilet, wastafel en een inloopdouche.

Tweede verdieping
Via de tweede trap kom je op de zolderverdieping. Deze verdieping is onderverdeeld in twee slaapkamers en de wasruimte. De twee slaapkamers zijn voorzien van twee dakramen en hoge plafonds. Verder bevinden zich op de zolder de moderne HR CV-installatie en de wasmachine-aansluitingen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 111 m2
- Gelegen in een rustige woonwijk
- Vrijstaande stenen berging voorzien van elektra!
- Volledig geïsoleerd
- Parkeren middels parkeervergunning (ca. €50,- p.j.)
- Zadeldak bedekt met dakpannen
- Erfpacht € 2250,- per jaar
- Bouwjaar 2013
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed