Sold

Sold: J.P. Kloosstraat 28, 1022 KD Amsterdam

€375,000
€2,884.62/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 130 m²
Liveable area 111 m²

Note

General

Ben je op zoek naar een ruime woning met een gigantische tuin in Amsterdam? Dan is dit uw kans!!! Een eengezinswoning in de gewilde woonwijk Elzenhagen staat te koop. Het project is onderdeel van vernieuwingsgebied het Centrum Amsterdam Noord.

De hele woonwijk is opgezet als een groen en waterrijk woongebied voor jonge gezinnen. Vanuit je nieuwe woning is het maar tien minuten fietsen naar Wat... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 2013
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3631654
Asking price €375,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 02 October 2017
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2013
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 130 m²
Effective area 111 m²
Content 412 m³
Garden area 67 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Intergas HR Kombi Kompakt
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Ben je op zoek naar een ruime woning met een gigantische tuin in Amsterdam? Dan is dit uw kans!!! Een eengezinswoning in de gewilde woonwijk Elzenhagen staat te koop. Het project is onderdeel van vernieuwingsgebied het Centrum Amsterdam Noord.

De hele woonwijk is opgezet als een groen en waterrijk woongebied voor jonge gezinnen. Vanuit je nieuwe woning is het maar tien minuten fietsen naar Waterland, het Twiske, Landsmeer en Den Ilp. Wil je gezellig stappen in het centrum van Amsterdam, dan duurt het slechts een kwartier voordat je op de Dam staat. Met de komst van het filmmuseum EYE is Noord voorzien van eigen bioscoop (bewoners hebben voortdurend korting op entreekaarten).

Door de gunstige ligging binnen de noordelijke ring A10 is de wijk ook met de auto goed bereikbaar. Op slechts 300 m afstand bevindt zich het toekomstige overdekte regionale busstation en het beginstation van Noord-Zuid metrolijn. In Elzenhagen is alles dichtbij. Er zijn diverse voorzieningen voor jong en oud; een kinderdagverblijf en een basisschool voor de deur, diverse middelbare scholen, Boven IJ ziekenhuis, een gezondheidscentrum, apotheek en fysiotherapeut onder een dak, winkelcentra en sportparken.
Jaarlijks organiseren de buurtbewoners een barbecue met tombola en optredens van jonge talenten uit de buurt.

Indeling:

Begane grond
In de hal bevinden zich het toilet en de meterkast. De open keuken aan de voorzijde van de woning heeft wit hoogglans meubilair en is voorzien van moderne inbouwapparatuur, te weten: vaatwasser, 6-pits gasfornuis, koel- vriescombinatie en de afzuigkap.

De riante woonkamer biedt, middels een schuifpui, toegang tot de achtertuin (67 m2), welke is gelegen op het zuid-westen. De houten berging is voorzien van elektra.

Eerste etage
Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een zwevend toilet, wastafel en een douche.

Tweede etage
Via de tweede trap kom je op de zolder verdieping. Momenteel is dit nog één grote ruimte, die dankzij het hoge plafond een bijzonder ruim gevoel geeft. Op deze zeer ruime zolder kan eenvoudig één grote slaapkamer worden gecreëerd. Als je een dakkapel zou plaatsen op deze verdieping zouden er gemakkelijk twee slaapkamers gecreëerd kunnen worden. Verder bevinden zich op de zolder de moderne HR CV installatie en de wasmachineaansluitingen.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte ca. 111 m2
- Gelegen in een rustige woonwijk
- Vrijstaande houten berging voorzien van elektra
- Volledig geïsoleerd
- Mechanische ventilatie
- Vrij parkeren
- Zadeldak bedekt met dakpannen
- Erfpacht € 2260,- per jaar
- Bouwjaar 2013
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed