Sold

Sold: Jan Oudegeeststraat 38, 1069 KG Amsterdam

€419,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Liveable area 167 m²

Note

General

Ruime eengezinswoning van 167 m2 is gelegen in het recent opgeleverde nieuwbouwproject het "Hof van Osdorp". De woning beschikt over een eigen overdekte parkeerplek.

Indeling:
Begane grond:
Bij binnenkomst kom je aan in de hal met daarin de meterkast. Op deze etage is ook nog een slaapkamer met toegang tot enorme inloopkast. Vanaf deze etage is ook toegang tot de garage die zich achter de w... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 2009
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3737924
Asking price €419,000
Service costs €57
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 19 December 2017
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2009
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 167 m²
Content 480 m³
Surface area external, linked storage rooms 32 m²
Garden area 35 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Underground garage
Has a bath Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes

Definition

Ruime eengezinswoning van 167 m2 is gelegen in het recent opgeleverde nieuwbouwproject het "Hof van Osdorp". De woning beschikt over een eigen overdekte parkeerplek.

Indeling:
Begane grond:
Bij binnenkomst kom je aan in de hal met daarin de meterkast. Op deze etage is ook nog een slaapkamer met toegang tot enorme inloopkast. Vanaf deze etage is ook toegang tot de garage die zich achter de woning bevindt. Via de hal is een trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Op deze etage bevindt zich de overloop met toegang tot separaat toilet. Aan de achterzijde is de tuingerichte woonkamer die tijdens de bouw al is uitgebouwd. Vanuit de woonkamer is er via een schuifpui toegang tot de diepe achtertuin, welke op het zuiden is gelegen. Aan de voorzijde is de ruime woonkeuken met hardstenen blad en diverse inbouwapparatuur gelegen.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot separaat toilet, twee slaapkamers en badkamer met een douchehoek, wastafel en een ligbad. De royale slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen met uitzicht op de tuin. Aan de voorzijde van de woning is nog een slaapkamer gelegen.

Derde verdieping:
Op de bovenste verdieping is de wasruimte en de vierde en vijfde slaapkamer.

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een onlangs vanuit de nieuwbouw opgezette Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar € 57,- per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en het onderhoud aan de gezamenlijke delen zoals de parkeergarage en het dak.

Ligging:
"Hof van Osdorp" gelegen in een rustige woonwijk, op enkele minuten van Winkelcentrum Osdorpplein, Theater De Meervaart en Sloterplas. De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, uitvalswegen (A4, A9 en A10) en diverse winkelvoorzieningen in Osdorp. In de nabijheid liggen sportvoorzieningen, het recreatiepark Spaarndam en het Amsterdamse bos. Parkeren is mogelijk in de parkeerkelder, die zich onder de tuinen bevindt: uit het zicht en toch voor de deur.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaar vooruitbetaald tot en met 15 februari 2057.

Bijzonderheden:
• Eengezinswoning maar wel een appartementsrecht
• Met parkeerplaats
• Woonoppervlakte 167 m2
• Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 2057
• Servicekosten €57.- per maand
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed