Sold

Sold: Jan van Schaffelaarplantsoen 23B, 1061 DL Amsterdam

€250,000
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Liveable area 60 m²

Note

General

Bij deze bieden wij je dit goed onderhouden 3-kamer-appartement van ca. 60 m² gelegen op de tweede verdieping met o.a. twee slaapkamers, nu is een slaapkamer betrokken bij de woonkamer maar kan gemakkelijk weer aangepast worden tot een tweede slaapkamer. De deuren zijn bewaard. Twee heerlijke zonnige balkons, een woonkeuken en een sfeervolle woonkamer, berging op de begane grond en afgekocht erfpa... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
    Year of construction 1952
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3863939
Asking price €250,000
Service costs €123
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 11 January 2018
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1952
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 60 m²
Content 183 m³
Surface area external, linked storage rooms 11 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2006
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has sliding doors Yes

Definition

Bij deze bieden wij je dit goed onderhouden 3-kamer-appartement van ca. 60 m² gelegen op de tweede verdieping met o.a. twee slaapkamers, nu is een slaapkamer betrokken bij de woonkamer maar kan gemakkelijk weer aangepast worden tot een tweede slaapkamer. De deuren zijn bewaard. Twee heerlijke zonnige balkons, een woonkeuken en een sfeervolle woonkamer, berging op de begane grond en afgekocht erfpacht tot december 2054!

Dit sfeervolle lichte appartement is gebouwd in 1952 en in 2006 zowel intern als extern volledig gerenoveerd. Het is een toonaangevend appartementencomplex geworden waar bij de renovatie alleen gebruik is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit appartement heeft een praktische indeling, is licht en netjes afgewerkt.

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gunstig gelegen in de steeds populairder wordende wijk Bos en Lommer. Deze trendy buurt is erg in opkomst en dit resulteert in steeds meer hippe winkels en andere hotspots zoals restaurant De Biergrill en Het Wilde Westen, Pistou, Podium Mozaiëk, Radijs en Bar Baarsch. Het Bos en Lommerplein met diverse winkels en de markt bevindt zich op een paar minuten lopen. Op korte fietstafstand vind je o.a. het Wester-, Erasmus- en Rembrandtpark maar ook de Ten Katemarkt, De Hallen en de Jordaan. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend en de Ring A-10 is in enkele autominuten goed bereikbaar. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je het appartement, gelegen op de tweede verdieping. Woningentree; ruim opgezette hal met meterkast voorzien van voldoende groepen en toilet met fontein; vanuit de hal toegang naar de badkamer met wastafel, douche en aansluiting wasmachine/droger. Aan de voorzijde grenzend het zonnige balkon gericht op het oosten, de twee slaapkamers van respectievelijk 11 m² en 8 m². De aan de woonkamer grenzende slaapkamer is nu ingericht als woonkamer maar kan zo weer aangepast worden tot een tweede slaapkamer. Aan de achterzijde gelegen woonkamer, met schuifpui, alsook de ruime woonkeuken, hebben toegang naar het grote balkon op het westen. Hier kun je de gehele middag heerlijk genieten van de zon! Het appartement beschikt op de begane grond over een privé berging met elektra.

V.v.E.:
De V.v.E. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd. De servicekosten voor het appartement incl. de berging zijn momenteel € 123,35 per maand.

Bijzonderheden:
- NEN2580 woonoppervlak van 59 m² en de berging is 5,4 m², het meetrapport is beschikbaar;
- Erfpacht is afgekocht tot en met 15 december 2054;
- Balkons zijn gelegen op het oosten en het westen;
- Geen wachtlijst voor een parkeervergunning;
- Gehele complex vernieuwbouwd in 2006;
- Verwarming en warmwater via C.V.- ketel;
- Goed geïsoleerd o.a. via HR dubbel glas;
- Privé berging gelegen op de begane grond;
- Afgesloten prachtige goed onderhouden gemeenschappelijke binnentuin; waar je zomers je eigen BBQ feestje mag geven.
- Oplevering in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed