Sold

Sold: Jan van Zutphenstraat 537, 1069 RS Amsterdam

€324,500
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 122 m²

Note

MODERN, UITZICHT, STRAK en INDUSTRIEEL, zijn enkele woorden die te binnen schieten, bij dit gerenoveerde 4-kamer appartement van 112 m2!

Ruimte, licht, water, natuur en een eigen overdekte parkeerplaats !

Dit ruime 3-kamer appartement van 122 m2 is gelegen op de derde verdieping van het in 2007 opgeleverde en deels in de Slotervaart staande complex ‘’De Weerspiegeling’’, ontworpen door Wiel Arets en bekroond met de Amsterdamse Architectuur Prijs. Dit keurig onderhouden en zeer luxe complex met een dubbele liftinstallatie wordt... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Year of construction 2007
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3934603
Asking price €324,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 31 January 2018
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2007
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 122 m²
Content 374 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Underground garage
Has an elevator Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Ruimte, licht, water, natuur en een eigen overdekte parkeerplaats !

Dit ruime 3-kamer appartement van 122 m2 is gelegen op de derde verdieping van het in 2007 opgeleverde en deels in de Slotervaart staande complex ‘’De Weerspiegeling’’, ontworpen door Wiel Arets en bekroond met de Amsterdamse Architectuur Prijs. Dit keurig onderhouden en zeer luxe complex met een dubbele liftinstallatie wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaren. Er is dagelijks een huismeester aanwezig.

Indeling:
U komt binnen in de royale hal van waaruit u toegang heeft tot het eerste toilet. Vanuit de hal bereikt u tevens de open keuken met inbouwapparatuur, de inpandige berging met de CV installatie en de wasmachine aansluiting en de woonkamer welke met recht een balzaal genoemd mag worden (5,75 meter bij 12,09 meter). Vanuit de woonkamer komt u in de tweede gang van waaruit u de twee slaapkamers en de badkamer bereikt. De badkamer is voorzien een douchecabine, tweede toilet en een wastafelmeubel

U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Verder heeft u onder het complex ook de beschikking over een eigen riante berging en is op de begane grond een gezamenlijke fietsenberging aanwezig, zowel binnen- als buitenom bereikbaar.

Voor een verdere indruk van de indeling kunt u de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De Slotervaart met ‘’water’’park voorzien van diverse eilandjes en bruggen wordt ook wel het ‘groene deel’ van Nieuw-West genoemd, midden tussen waterpartijen, prachtige lanen, landerijen en authentieke dorpsgezichten. Met 15 minuten in het Vondelpark, het Amsterdamse bos, het centrum en diverse watersportfaciliteiten op een steenworp afstand. Winkels, zowel luxe als dagelijkse boodschappen, restaurants, theaters, scholen, openbaar vervoer, diverse uitvalswegen. Kortom alles wat u nodig heeft en het leven aangenaam maakt vindt u in de directe omgeving.

Bouw:
Het complex is gebouwd in 2007. Het appartement is volledig geïsoleerd, beschikt over een mechanisch ventilatiesysteem en wordt verwarmd door middel van vloerverwarming door een in 2007 geplaatste CV ketel. Het appartement is grotendeels voorzien van Franse balkons en aan de buitenzijde zijn elektrische sunscreens (zonweringen) incl. wind- en regensensoren geïnstalleerd.

Eigendomssituatie:
Het appartement is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon), welke aftrekbaar is voor uw inkomstenbelasting, bedraagt € 1815,73 per jaar. Dit bedrag kan jaarlijks worden geïndexeerd maar voor het eerst worden herzien op 30 juni 2055. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2007
- Appartementsrecht
- Erfpachtcanon bedraagt € 1815,73 per jaar.
- Het appartement is volledig geïsoleerd
- De VVE is actief en financieel gezond
- Servicekosten bedragen € 193,91 per maand (inclusief de opstalverzekering, parkeerplaats en reserveringen voor het onderhoud)
- Bekroond met de Amsterdamse Architectuur Prijs
- Oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed