Definition

Goed ingedeeld 3-kamer appartement, in één van de leukste buurten van Amsterdam!

Indeling: 
Tweede verdieping: 
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken, lichte woonkamer met zij-/eetkamer (of 2de slaapkamer) met inbouwkast op maat, keuken v.v. diverse inbouwapparatuur en toegang tot het kleine balkon op het zuiden, slaapkamer aan de achterzijde en een badkamer v.v. douche en toilet. 

Vereniging van eigenaren: 
De woning maakt onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar € 115,- per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en het onderhoud aan de gezamenlijke delen.

Ligging:
Dit appartement op de tweede verdieping ligt op een mooie locatie in voormalig stadsdeel ‘Bos en Lommer’. In de directe nabijheid bevinden zich diverse winkels, podia voor muziek, parken en leuke restaurants. Het Westerpark en de Jordaan zijn gelegen op enkele fietsminuten! Voor de dagelijkse boodschappen zijn de Jan van Galenstraat en Jan Evertsenstraat goed bereikbaar.

De verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend (o.a. tramlijn 12 en 14) en met de auto is het een paar minuten rijden naar de ring A10.

Erfpacht: 
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond bedraagt € 536,58 per jaar en is fiscaal aftrekbaar. Het huidige tijdvak loopt tot 15 juni 2062 en de canon wordt om de 10 jaar aangepast.

Bijzonderheden: 
- Bouwjaar 1938
- Woonoppervlakte: 47 m2
- Servicekosten: € 115,- per maand 
- De erfpachtcanon bedraagt € 536,38 (fiscaal aftrekbaar, 10 jaar vast)
- Oplevering in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Features