Sold

Sold: Jean Desmetstraat 52, 1087 DR Amsterdam

€325,000
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 103 m²

Note

General

Centraal op IJburg staat dit kleinschalige appartementencomplex met in totaal 4 appartementen. Via een eigen toegang en trappenhuis is de maisonnette (2 lagen) zonder bovenburen te bereiken. Dankzij de hoekligging en de zijramen is er veel lichtinval. Het complex is in 2008 gebouwd en goed onderhouden. De woning is netjes afgewerkt en heeft een heerlijk balkon van bijna 10 m2 op het zuidwesten. De... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, maisonette, apartment
    Year of construction 2008
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4087221
Asking price €325,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 01 August 2018
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2008
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 103 m²
Content 353 m³
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has ventilation Yes

Definition

Centraal op IJburg staat dit kleinschalige appartementencomplex met in totaal 4 appartementen. Via een eigen toegang en trappenhuis is de maisonnette (2 lagen) zonder bovenburen te bereiken. Dankzij de hoekligging en de zijramen is er veel lichtinval. Het complex is in 2008 gebouwd en goed onderhouden. De woning is netjes afgewerkt en heeft een heerlijk balkon van bijna 10 m2 op het zuidwesten. De indeling is erg praktisch. Wonen en slapen zijn verdeeld over de verdiepingen. Hierdoor voelt het aan als een zelfstandige woning.

De ligging is ideaal vlakbij strand Blijburg, het uitgestrekte Theo van Goghpark en in de directe nabijheid van natuurgebied de Diemervijfhoek, het Diemerpark en het IJmeer. Dit alles geeft wonen hier een extra gevoel van vrijheid en rust en maakt IJburg zo aantrekkelijk. Het uitgebreide winkelcentrum en de fraaie jachthaven met hippe restaurants maken het tot een topplek om te wonen. De binnenstad van Amsterdam is bovendien met 15 tramminuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond: entree; ruime hal met intern trappenhuis naar 2e etage, met een overloop op de 1e etage.

2e etage: overloop met toilet; woonkamer met directe toegang tot zonneterras op het zuiden; open keuken met complete keukenlijn met diverse inbouwapparatuur.

3e etage: overloop; twee goede slaapkamers; twee inpandige bergingen; nette badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en 2e toilet.

Bijzonderheden:
- Actieve VvE met vriendelijke buren/ leden
- Servicekosten ca. € 30,- per maand
- Erfpacht afgekocht tot 16 december 2055
- Ca. 103 m2 woonoppervlak
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed