Sold

Sold: Jisperveldstraat 245, 1024 AM Amsterdam

€200,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 84 m²

Note

General

Deze ruime 3-kamerwoning (voorheen 4) is gelegen op de 6de verdieping van het appartementencomplex "Swanenborgh". Het appartement is voorzien van een balkon op het zuiden en heeft op de begane grond een inpandige berging.

Het complex waarin het appartement is gelegen telt 11 verdiepingen en is goed onderhouden en heeft een goede Vereniging van Eigenaren. Hier kun je nog genieten van vrij parker... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1968
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3870340
Asking price €200,000
Service costs €225
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 26 February 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 6th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1968
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 84 m²
Content 265 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
Residential area
Unobstructed view
Forested area
Features
Water heating Electric boiler
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Deze ruime 3-kamerwoning (voorheen 4) is gelegen op de 6de verdieping van het appartementencomplex "Swanenborgh". Het appartement is voorzien van een balkon op het zuiden en heeft op de begane grond een inpandige berging.

Het complex waarin het appartement is gelegen telt 11 verdiepingen en is goed onderhouden en heeft een goede Vereniging van Eigenaren. Hier kun je nog genieten van vrij parkeren. Tevens zijn de uitvalswegen nabij en zijn het winkelcentra “Boven ’t IJ” en Waterlandplein, scholen, horecagelegenheden, sportaccommodaties en recreatieparken op loopafstand. Vergeet niet de toekomstige halte van de Noord-Zuidlijn die straks op fietsafstand komt te liggen!

De pont naar het Centraal Station ligt op korte afstand en de uitvalswegen zoals bijvoorbeeld de A10 liggen om de hoek. En via de IJ-tunnel ben je zo in hartje centrum.

Indeling:

Begane grond:
Afgesloten hal, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis, 2 liften en de berging.

Zesde verdieping:
Via de galerij is de entree van de de woning bereikbaar. De woning is voorzien van een moderne half-open keuken met diverse inbouwapparatuur, namelijk een koelkast, vaatwasser, oven, magnetron en een kookplaat, een royale woonkamer en toegang tot het balkon op het zuiden. Via de tussen hal kom je bij de beide, grote, slaapkamers. Beide slaapkamers hebben prachtig uitzicht op de groene omgeving. Ook is er gemakkelijk een derde slaapkamer te creëren door weer een muur te plaatsen in de grote slaapkamer. Verder is er een modern en luxe afgewerkte badkamer met wastafel, inloopdouche met stortdouche en een opbergkast. Het toilet in de hal is in dezelfde stijl afgewerkt als de badkamer.

De woning wordt verwarmd middels blokverwarming en voor de warmwatervoorziening wordt gebruikt gemaakt van een 80 L elektrische boiler + 10 L close-in boiler in de keuken. De servicekosten bedragen € 225,- (inclusief verwarmingskosten) per maand. Het appartement is voorzien van dubbel glas.

Oftewel echt een woning die je moet zien! Bel ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968
- Woonoppervlakte ca. 84 m2
- Balkon gelegen op het zuiden
- 2 Liften
- Eigen berging op de begane grond
- Nabij een halte van de nieuwe Noord-Zuidlijn
- Erfpachtcanon ca. € 215,- per jaar (tot 15-04-2041)
- Servicekosten ca. € 225,- per maand, inclusief stookkosten van € 75,- per maand
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper ( en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed