Sold

Sold: Jisperveldstraat 529, 1024 BA Amsterdam

€199,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 85 m²

Note

General

Ruim voormalig 4-kamer appartement op de eerste etage van dit mooie appartementencomplex met balkon op het Zuiden!

Op de eerste etage van het meest vrij gelegen appartementencomplex “Dreefzicht I” aan de Jisperveldstraat, bevindt zich deze ruime (84m2) 3-kamerwoning. Het appartement is voorzien van een balkon op het Zuiden en heeft op de begane grond een inpandige berging. Vanuit de flat loopt... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 1968
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3791826
Asking price €199,000
Service costs €205
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 December 2017
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1968
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 85 m²
Content 272 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
Residential area
Unobstructed view
Forested area
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Ruim voormalig 4-kamer appartement op de eerste etage van dit mooie appartementencomplex met balkon op het Zuiden!

Op de eerste etage van het meest vrij gelegen appartementencomplex “Dreefzicht I” aan de Jisperveldstraat, bevindt zich deze ruime (84m2) 3-kamerwoning. Het appartement is voorzien van een balkon op het Zuiden en heeft op de begane grond een inpandige berging. Vanuit de flat loopt u zo de mooie recreatieparken en het Waterland in.

In de keurige centrale hal bevinden zich de twee liften en de trap. De brievenbussen zijn in de hal op elke verdieping geplaatst zodat u niet naar beneden hoeft om de post op te halen.

De Jisperveldstraat ligt perfect ten opzichte van het gezellige winkelcentrum Boven het IJ, de uitvalswegen zoals bijvoorbeeld de A10, openbaar vervoer en de toekomstige halte van de Noord-Zuidlijn. De pont naar het Centraal station ligt op korte afstand en via de IJ-tunnel bent u zo in hartje Amsterdam. De omgeving kenmerkt zich door het vele groen, de rust en de uitstekende gratis parkeermogelijkheden.

Het appartement zelf is lekker ruim opgezet en heeft naast de riante woonkamer ook nog eens twee slaapkamers. De half-open keuken is gelegen aan de voorzijde. Het balkon is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is gesitueerd op het Zuiden. Na een vermoeiende dag kunt u hier lekker tot rust komen in de zon.

Indeling appartement:
Entree, toilet met fontein, toegang door middel van een schuifdeur tot de ruime, lichte woonkamer met deur naar het balkon. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De twee slaapkamers en badkamer zijn vanuit de woonkamer bereikbaar middels een ruime open hal waarin zich een vaste inbouwkast bevindt. Er is een grote slaapkamer met ingebouwde kasten, gelegen aan de voorzijde en aan de achterzijde van het appartement (tevens met inbouwkasten), waar eventueel een derde slaapkamer kan worden gecreëerd. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1968
• Woonoppervlakte ca 84 m2
• Eigen berging op de begane grond
• Servicekosten € 205,- per maand incl. stookkosten, opstalrecht, zakelijke lasten, erfpacht
• Jaarlijkse erfpacht is verwerkt in de servicekosten
• Boiler uit 2017
• Lidmaatschapsrecht is verpandbaar (SNS Bank)
• Balkon op het Zuiden
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed