Sold

Sold: Johan Hofmanstraat 212, 1069 KE Amsterdam

€275,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 97 m²

Note

General

Schitterend 3-kamer appartement van 97 m2 met een zonnig balkon en een eigen overdekte parkeerplaats!

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex ‘Lavendelhof’. Het goed onderhouden complex is gebouwd in 2007, alle comfort van deze tijd is dan ook aanwezig. Het complex beschikt over een eigen parkeergarage, een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actie... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 2008
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3788709
Asking price €275,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 05 December 2017
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2008
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 97 m²
Content 302 m³
Surface area external, linked storage rooms 13 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Underground garage
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Schitterend 3-kamer appartement van 97 m2 met een zonnig balkon en een eigen overdekte parkeerplaats!

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex ‘Lavendelhof’. Het goed onderhouden complex is gebouwd in 2007, alle comfort van deze tijd is dan ook aanwezig. Het complex beschikt over een eigen parkeergarage, een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de ruime hal van waaruit er toegang is tot de twee slaapkamers, het separate toilet welke is voorzien van een zwevend closet en een fonteintje, de inpandige berging met de wasmachine aansluiting en CV installatie en de badkamer welke is voorzien van een douchecabine, ligbad en wastafel. Als laatste bereik je vanuit de hal de ruime woonkamer met de open keuken welke is voorzien bijna alle denkbare inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is het ruime balkon bereikbaar. Zowel de woonkamer als het balkon zijn op het westen gesitueerd waardoor u hier in de middag en avond van de zon kan genieten.

Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging en een eigen overdekte parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Voor een verdere indruk van de indeling kunt u de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De locatie is ideaal te noemen! Diverse winkels, het openbaar vervoer en verschillende scholen bevinden zich op loopafstand. U bent met de tram, die voor de deur stopt, binnen twintig minuten in hartje centrum en met de bus in dezelfde tijd op Schiphol. Bovendien ligt het appartement nabij de uitvalswegen A4, A5, A9 en A10. Kortom, een ideale plaats om u te vestigen!

Bouw:
Het complex is gebouwd in 2008 en heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. De woning is compleet geïsoleerd en beschikt over cv-ketel (2007). Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht tot 15 juni 2057. Deze erfpacht is voortdurend en hierop zijn de algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 2008
-Appartementsrecht
-Woonoppervlakte bedraagt 97 m2
-Servicekosten bedragen € 164,25 per maand voor het appartement en € 27,54 voor de parkeerplaats (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
-Erfpachtcanon is afgekocht tot 15-06-2057
-Parkeerplaats en berging in de onderbouw
-Volledig geïsoleerd

Deze aanmelding is met zorg samengesteld, e doch is de informatie welke wordt verstrekt indicatief en kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Extra

Recently viewed