Sold

Sold: Johan van der Keukenstraat 79P, 1087 BC Amsterdam

€174,340 f.o.t.c.
Type of residence Apartment, gallery flat
Liveable area 38 m²
Part of project Ivens Studio's

Note

Johan van der Keukenstraat, Ivens Studio's

De online inschrijving is gesloten.

Stads wonen in een coole studio - met alles erop en eraan - vlakbij de stad.
Welkom in de Ivens Studio's! De compacte studio's (38-47 m2) met lekkere grote raampartijen (dus veel licht) liggen aan een flinke binnentuin. Bijna alle studio's hebben een terras of een eigen balkonnetje. Voor een gezellig bakkie of glaasje met medebewoners zijn er drie gezamenl... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24587/3670548
Price €174,340 f.o.t.c.
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 May 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat
Type of construction New estate
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 38 m²
Content 98 m³
Surface area external, linked storage rooms 2 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 1
Boiler
Boiler ownership Owned
Features
Heating District heating

Definition

De online inschrijving is gesloten.

Stads wonen in een coole studio - met alles erop en eraan - vlakbij de stad.
Welkom in de Ivens Studio's! De compacte studio's (38-47 m2) met lekkere grote raampartijen (dus veel licht) liggen aan een flinke binnentuin. Bijna alle studio's hebben een terras of een eigen balkonnetje. Voor een gezellig bakkie of glaasje met medebewoners zijn er drie gezamenlijke buitenruimtes.

Ivens Studio's wordt gebouwd vlakbij Winkelcentrum IJburg en heeft (vanaf het dakterras) een prachtig uitzicht op het water en Durgerdam. Het Diemerpark aan de andere kant van de IJburglaan is een top park om te relaxen en te sporten. Naar de populaire strandtent Blijburg kun je voortaan op de fiets. En: binnen 10 minuten ben je met sneltram 26 zo in hartje Amsterdam.

Alle verkoopdocumentatie is te vinden op www.ivenstudios.nl. Verkoopprijzen variëren van € 172.340,- tot € 219.840,- vrij op naam en incl. 50 jaar afgekochte erfpacht (kortere termijnen bespreekbaar!). De bouw van het project is inmiddels gestart en de opleveringen worden verwacht in het derde kwartaal van 2018.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Recently viewed