Sold

Sold: Kadoelenweg 380, 1035 NT Amsterdam

€975,000
€1,930.69/m2
Type of residence House, mansion, detached house
Plot size 505 m²
Liveable area 144 m²

Note

General

Vrijstaande woning op 505 m2 eigen grond!! Verder heeft deze karakteristieke vrijstaande jaren-30 woning een separate praktijk-/werkruimte en garage en is het gelegen op één van de leukste en meest charmante plekjes aan het zogeheten gouden laantje van het populaire Amsterdam Noord!

Achter de voorgevel van deze jaren-30 woning gaat een zee van ruimte schuil. De woning is recentelijk uitgebreid... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mansion, detached house
    Year of construction 1930
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4071398
Asking price €975,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 07 August 2018
Construction
Type of residence House, mansion, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1930
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Wall
Floor
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 505 m²
Effective area 144 m²
Content 570 m³
Garden area 390 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Vrijstaande woning op 505 m2 eigen grond!! Verder heeft deze karakteristieke vrijstaande jaren-30 woning een separate praktijk-/werkruimte en garage en is het gelegen op één van de leukste en meest charmante plekjes aan het zogeheten gouden laantje van het populaire Amsterdam Noord!

Achter de voorgevel van deze jaren-30 woning gaat een zee van ruimte schuil. De woning is recentelijk uitgebreid gerenoveerd (medio 2008) en aan de achterzijde ruim uitgebouwd (2000). Zowel het houtwerk als het zink is vervangen, waarbij door de gehele woning dubbel glas is geplaatst.

De Kadoelenweg ademt de sfeer van een Noord-Hollands dorp met zijn boerderijen, dijkwoningen en uitzicht op de landerijen. Ondanks de rustige ligging vind je in de nabije omgeving diverse winkels, hotspot NDSM-werf, recreatiegebied 't Twiske. Zo ligt zowel de toekomstige Noord/Zuidlijn als de pont over het IJ op fietsafstand. Ook de Ring A10 is makkelijk te bereiken met de auto.

Indeling:
Via de oprijlaan met parkeergelegenheid voor meerdere auto's komt je bij de entree/vestibule, de gang met trap brengen je in zowel de royale woonkamer als in de woon/-eetkeuken aan de achterzijde en de serre.

De achtertuin is echt een verlengstuk van de woning en is vanaf de achterzijde van de woning gemeten wel 25 meter diep, ruim 13 meter breed en gelegen op het zuidwesten. Zo is er een overkapte buitenkeuken met kookgelegenheid en haard. Daarnaast zijn er in de tuin diverse zitjes gerealiseerd en is alles strak aangelegd en goed onderhouden. Verder is er een goed geïsoleerde praktijkruimte die voorzien is van verwarming en water. Ook is er een garage met elektrische deur.

Op de eerste verdieping zijn twee royale slaapkamers, waarvan 1 met een ruime inloopkast De moderne badkamer heeft een ligbad, een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

De kapetage heeft een logeerkamer en nog een apart gedeelte voor berging of hobby.

De gehele woning is keurig afgewerkt en goed onderhouden, met behoud van de fraaie jaren 30 details zoals de erker, paneeldeuren en vele glas-in-lood-elementen waardoor de woning een en al sfeer uitstraalt. Daarnaast zijn zowel de woonkamer, master-bedroom en praktijk-/werkruimte voorzien van airconditioning.

Aan de achterzijde van de woning wordt een kleinschalige woonwijk gebouwd, Klein Kadoelen. Dit wordt in de Waterlandse stijl gebouwd en zal dit deel van de Kadoelenweg en de Landsmeerderdijk nog meer aanzien geven. De woning komen in de plaats van voormalig terrein waar een bedrijf op was gevestigd.

Bijzonderheden:
- EIGEN GROND
- Uitgebouwd in 2000 met een serre
- Woonoppervlakte ca. 144 m2 + praktijkruimte/garage van ca. 29m2 + 19m2
- Inhoud ca. 570 m3
- Luxe afwerking!
- Een gigantisch groot en fraai aangelegde tuin!
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed