For sale: Kinkerstraat 246B, 1053 GA Amsterdam

€475,000
Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
Liveable area 80 m²

Note

General

Op bruisende locatie gelegen, zeer licht hoekappartement van 80 m2 met 2 slaapkamers. Door de hoekligging en de grote ramen heeft u een mooi uitzicht op de Kinkerstraat.

Dit prachtig verbouwde appartement is gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden complex. Het complex wordt professioneel beheerd door een financieel gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren welke uit 16 leden... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
    Year of construction 1989
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4092974
Asking price €475,000
Acceptance By consultation
Last updated 25 September 2018
Construction
Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1989
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 80 m²
Content 230 m³
Surface area external, linked storage rooms 4 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has ventilation Yes

Definition

Op bruisende locatie gelegen, zeer licht hoekappartement van 80 m2 met 2 slaapkamers. Door de hoekligging en de grote ramen heeft u een mooi uitzicht op de Kinkerstraat.

Dit prachtig verbouwde appartement is gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden complex. Het complex wordt professioneel beheerd door een financieel gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren welke uit 16 leden bestaat.

Indeling:
Je bereikt de entree van het appartement op de tweede verdieping en komt binnen in de hal. Vanuit de hal bereik je het separate toilet, de badkamer, de 2 slaapkamers, de eerste inpandige berging en als laatste de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de tweede inpandige berging bereikbaar waar de CV installatie en de wasmachine aansluiting zich bevinden. Het op het oosten gesitueerde balkon is bereikbaar vanuit één van de slaapkamers. Het geheel wordt compleet gemaakt door nog een berging op de begane grond.

Voor een verdere indruk van het appartement kunt u de bijgesloten plattegrond bekijken.

Ligging:
De locatie is zeker ideaal te noemen! De woning ligt in de gezellige Kinkerstraat, om de hoek bij de Hallen en de Ten Kate markt. Voor heerlijke koffie of leuke restaurantjes kun je in de Kinkerstraat overal terecht, maar ook De Jordaan, de Clercqstraat, Bilderdijkstraat en het Vondelpark zijn op loopafstand. Kortom, een ideale locatie voor iemand die graag dichtbij de gezelligheid wil zijn.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van dit appartement is uitstekend! Het Centraal Station, station Lelylaan en Sloterdijk zijn goed per fiets of OV te bereiken (tramlijn 7, 17 en 3, 12 stoppen voor de deur of om de hoek). Ook met de auto ben je zo de stad uit via de Postjesweg & Surinameplein. Parkeren is tevens geen probleem, op de Bilderdijkkade is praktisch altijd plek! Check voor de meest recente informatie en wachttijd de website van de gemeente Amsterdam.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht tot 15 maart 2040. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn de algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 80 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 15-3-2040
- De servicekosten bedragen maandelijks € 55,68
- Goed onderhouden;
- Actieve VVE;
- Bouwjaar 1989;
- Oplevering kan snel.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed