Sold

Sold: Kloekhorststraat 353, 1104 MS Amsterdam

€189,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 54 m²

Note

Centraal in Amsterdam gelegen, licht en praktisch ingedeeld 2-kamer appartement van ca. 54 m² op de 1e verdieping met 2 balkons!

Centraal in Amsterdam gelegen, licht en praktisch ingedeeld 2-kamer appartement van ca. 54 m² op de 1e verdieping met 2 balkons!

In een groene en kindvriendelijke wijk, ligt in een goed onderhouden complex dit 2-kamer appartement met 2 balkons. De wijk ligt direct aan het Nelson Mandelapark en vlakbij het natuurgebied Gaasperplas. Binnen enkele minuten is winkelcentrum Amsterdamse Poort, de Zig... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1984
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4307260
Asking price €189,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 January 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1984
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 54 m²
Content 183 m³
Surface area external, linked storage rooms 2 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Energy certificate C
Energy index 1.5
Features
Water heating Central heating system
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes

Definition

Centraal in Amsterdam gelegen, licht en praktisch ingedeeld 2-kamer appartement van ca. 54 m² op de 1e verdieping met 2 balkons!

In een groene en kindvriendelijke wijk, ligt in een goed onderhouden complex dit 2-kamer appartement met 2 balkons. De wijk ligt direct aan het Nelson Mandelapark en vlakbij het natuurgebied Gaasperplas. Binnen enkele minuten is winkelcentrum Amsterdamse Poort, de Ziggo Dome, AFAS Live, en de Amsterdam ArenA te bereiken. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hogescholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voor wat betreft het openbaar vervoer ligt op 5 minuten loopafstand het metrostation Kraaiennest. De metro brengt je in circa 15 minuten naar het centrum van Amsterdam. Op fietsafstand is het trein/metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA te vinden met de directe treinverbindingen naar Utrecht Centraal en Schiphol Airport.

Globale indeling:
Entree op de eerste verdieping. Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken. De royale en lichte slaapkamer met tapijttegels ligt aan de achterzijde van de woning en beschikt over een eigen balkon. De woonkamer aan de voorzijde is voorzien van een nette laminaatvloer en kenmerkt zich door veel licht, vanwege de hoekligging en de grote raampartijen. Tevens geeft de woonkamer toegang tot het tweede balkon op het noorden. Middels de hal is er toegang tot de dichte keuken met L-vormige keukenopstelling. De tijdloze hoogglans keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, oven, koel/vriescombinatie en een vaatwasser. Verder is de betegelde badkamer uitgerust met een douche, wastafel en de wasmachineaansluiting. Daarnaast beschikt het appartement over een separaat toilet met fontein. Ten slotte bevindt zich een eigen afgesloten berging op de begane grond.

Samenvattend: Een heerlijk (starters) appartement met veel lichtinval, op een toplocatie nabij diverse voorzieningen!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 54 m²
- Bouwjaar 1984
- Actieve VvE
- De servicekosten bedragen circa € 91,88 per maand
- Afgekochte erfpachtcanon tot en met 15 april 2035
- Het appartement beschikt over 2 balkons
- Nette hoogglans keuken met inbouwapparatuur
- Gehele woning is voorzien van dubbele beglazing
- Intercom
- Eigen separate berging
- Warm water en verwarming middels individuele cv-ketel (Intergas)
- Gunstig gelegen ten aanzien van openbaar vervoer
- Gratis parkeren in de wijk
- Gelegen op loopafstand van het Nelson Mandelapark
- De koopakte zal worden getekend bij een notaris volgens het Amsterdams model
- Oplevering in overleg

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van De Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed