Sold subject to conditions

For sale: Kometensingel 341, 1033 BJ Amsterdam

€275,000
€2,644.23/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 104 m²
Liveable area 95 m²

Note

General

Ruime eengezinswoning met voor- en achtertuin gelegen in de gewilde wijk Tuindorp-Oostzaan op fietsafstand van de NDSM-pont en met geweldig uitzicht op een groenstrook en water!

Aan de achterzijde is een uitbouw van 4 meter gerealiseerd. Van de tweede verdieping is de balkenlaag verzwaard zodat het als woonruimte gebruikt kan worden en er zijn twee dakkapellen geplaatst. Ook de leidingen en de... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1937
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3723832
Asking price €275,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 13 November 2017
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1937
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 104 m²
Effective area 95 m²
Content 321 m³
Garden area 44 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a bath Yes
Garden available Yes

Definition

Ruime eengezinswoning met voor- en achtertuin gelegen in de gewilde wijk Tuindorp-Oostzaan op fietsafstand van de NDSM-pont en met geweldig uitzicht op een groenstrook en water!

Aan de achterzijde is een uitbouw van 4 meter gerealiseerd. Van de tweede verdieping is de balkenlaag verzwaard zodat het als woonruimte gebruikt kan worden en er zijn twee dakkapellen geplaatst. Ook de leidingen en de CV ketel zijn in 2007 vervangen. Thans zijn de eerste en de tweede verdieping twee open ruimtes. De badkamer bevindt zich op de begane grond. De woning heeft een prachtige ligging en veel woonruimte die naar eigen inzicht ingedeeld en bewoond kan worden.

Voor de deur is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. De ring (afslag 118) is op 3 minuten afstand rijden. De woning ligt aan een rustige weg, met vrij uitzicht op de Oostertocht, met in de buurt voldoende levendigheid, het onlangs verbouwde en uitgebreide winkelcentrum Molenwijck, verschillende scholen en kinderopvang, pleintjes en festivals op het Zonneplein en het NDSM terrein.

Indeling:
Voortuin van ruim 20 m2 op het zuidwesten gelegen; ingang naar ruime hal. De woonkamer met open keuken is voorzien van een 5-pits kookfornuis, afzuigsysteem, afwasmachine en ligt aan de achterzijde. Via de openslaande deuren is de tuin te bereiken met een houten berging. De tuin is ook via het achterpad te bereiken. Er ligt een grenen vloer en in het midden van de kamer is een badkamer met ligbad, wastafel, toilet en wasmachine-aansluiting.
Met een robuuste houten trap kom je op de eerste verdieping waar zich thans 1 ruime slaapkamer bevindt en een toilet met wastafel. De tweede houten dichte trap voert naar de tweede verdieping die door de twee dakkapellen ook heel ruim is. Tevens is hier veel kastruimte en een vliering! Hier is ook een toilet en een fonteintje. De ketel is van 2007 en is voor het laatst onderhouden in 2013.

Kenmerken:
-Erfpacht afgekocht tot 2053
-Woonoppervlakte 95 m2
-Bouwjaar 1938
-CV volle eigendom, (2005)
-Elektra: 6 groepen
-Dubbel glas
-Mogelijkheid om 4 slaapkamers te maken
-Voortuin op het zuiden en achtertuin met achterom
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden).
Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Floor plans

Extra

Recently viewed