Sold

Sold: Krijn Breurstraat 48, 1064 SX Amsterdam

€449,500
Type of residence Apartment, penthouse, apartment
Liveable area 102 m²

Note

General

Fantastisch gelegen penthouse met entresol en royaal dakterras (ZW) met magnifiek uitzicht over water en groen!!!

Dit 4-kamer appartement van 102 m2 is voor degenen die echt iets speciaals willen!!! Wij bieden je aan een woning met: woonkamer met meters hoog plafond, een entresol met veel raampartijen, een royaal dakterras met veel privacy, een balkon en een eigen parkeerplaats!!! De architect... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, penthouse, apartment
    Year of construction 1998
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4191925
Asking price €449,500
Service costs €166
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 04 October 2018
Construction
Type of residence Apartment, penthouse, apartment
Floor 5th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1998
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 102 m²
Content 349 m³
Surface area external, linked storage rooms 65 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 1998
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Parking lot
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Fantastisch gelegen penthouse met entresol en royaal dakterras (ZW) met magnifiek uitzicht over water en groen!!!

Dit 4-kamer appartement van 102 m2 is voor degenen die echt iets speciaals willen!!! Wij bieden je aan een woning met: woonkamer met meters hoog plafond, een entresol met veel raampartijen, een royaal dakterras met veel privacy, een balkon en een eigen parkeerplaats!!! De architect heeft een mix van hoogte, lichtinval en ruimtelijke indeling perfect weten te combineren.

Het appartement is gelegen op de bovenste twee etages (5e en 6e) van het in 1998 gebouwde appartementencomplex ‘Slotermere II’. Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. Het complex heeft een afgesloten portiek met bellentableau en is direct gesitueerd naast de Burgemeester van Tienhovengracht. Voor de bootbezitter is dit zeer ideaal, omdat je voor het complex een bootje kunt afmeren. De Amsterdamse grachten zijn tevens te bereiken.

Indeling:
Je komt binnen in de ruime hal van waaruit er toegang is tot de stookruimte, de inpandige berging met de wasmachine aansluiting, het separate toilet, de badkamer welke is voorzien van een ligbad, douchecabine en wastafelmeubel, de 2 ruim bemeten slaapkamers en als laatste de woonkamer. De lichte zonnige woonkamer is voorzien van vele raampartijen met zeer fraai uitzicht op de gracht. Vanuit de woonkamer is de open keuken te bereiken. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het appartement heeft naast het dakterras ook nog een riant balkon dat vanuit de woonkamer te bereiken is. Dit balkon is gelegen op het westen. De hardhouten trap in de woonkamer brengt je naar de vide. Dit is een heerlijke ruimte, met wederom uitzicht op de gracht en zeer veel raampartijen. Deze ruimte is zeer geschikt als slaap- of werkkamer. Het aangrenzende dakterras is op het zuidwesten gesitueerd. Hier kun je dus de gehele dag van de zon genieten. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats met beugel voor het complex.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegrond bekijken.

Ligging:
De ligging is ideaal: nabij water en groen alwaar je een schitterend uitzicht over hebt, een oase van rust! In de nabije omgeving zijn vele faciliteiten te vinden, zo vind je op loopafstand het winkelcentrum Plein ’40-’45 met zijn dagelijkse markt, uitgebreide openbaar vervoersmogelijkheden richting o.a. het centrum van Amsterdam en Sloterdijk. Gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen (A-10. A9 en Haarlemmerweg). Voor recreatieve activiteiten kun je terecht in het Gerbrandypark en het Sloterpark/plas. Ook ideaal is de goede ligging nabij Schiphol en Haarlem.

Bouw:
Het complex is gebouwd in 1998. Heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is voorzien van een bitumineuze dakbedekking. De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door een eigen cv combiketel (1998).

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (jaarlijkse huur voor deze grond) is door de huidige eigenaar afgekocht t/m 01-12-2047. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn van toepassing de erfpachtbepalingen van 1994. Kijk voor meer informatie over erfpacht op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1998
- Appartementsrecht
- Servicekosten €166,26 p/m (incl. opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Erfpacht afgekocht t/m 01-12-2047
- Eigen parkeerplaats met beugel
- Volledig geïsoleerd
- Oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed