Sold

Sold: Krommeniestraat 61, 1013 XH Amsterdam

€753,650 f.o.t.c.
Type of residence House, single-family house, terraced house
Liveable area 148 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
Part of project De Verbinding

Note

Krommeniestraat, De Verbinding

VERKOOP GESTART!

Krommeniestraat 61 - Bouwnummer 54
koopsom € 753.650,00 VON incl 2 jr erfpacht en incl btw.
Deze woning heeft als reeds gekozen meerwerkopties een trapsparing incl. thermische isolatie van de kelderruimte en een extra loze leiding in de meterkast.

*English translation below**

DE VERBINDING
deverbinding-amsterdam.nl
36 unieke stadswoningen in de Spaarndammerbuurt... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24587/4254840
Price €753,650 f.o.t.c.
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 30 April 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction New estate
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 148 m²
Content 399 m³
Mapping
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Features
Parking Parking lot
Garden available Yes
Has a parking place Yes

Definition

VERKOOP GESTART!

Krommeniestraat 61 - Bouwnummer 54
koopsom € 753.650,00 VON incl 2 jr erfpacht en incl btw.
Deze woning heeft als reeds gekozen meerwerkopties een trapsparing incl. thermische isolatie van de kelderruimte en een extra loze leiding in de meterkast.

*English translation below**

DE VERBINDING
deverbinding-amsterdam.nl
36 unieke stadswoningen in de Spaarndammerbuurt

In het hart van de populaire Spaarndammerbuurt komt de Verbinding. Een exclusief nieuwbouwplan met 36 zeer royale stadswoningen, huurappartementen, deelauto's en een parkeergarage. De karakteristieke Amsterdamse School-stijl uit de buurt zie je terug in de architectuur, met een rijkheid aan details, bijzondere vormen en een speels karakter. Hier woon je stads én ook een beetje buiten. In het hart van het plan komt een prachtig groene binnentuin en het Westerpark ligt om de hoek. Daar komt bij dat je de auto in de garage kwijt kunt of één van de 2 BMWi3's pakt om naar een afspraak te gaan. De Verbinding past naadloos in de buurt, maar hier ervaar je wel de luxe van nieuwbouw. Need we say more?

Alle informatie over het project, de kavelkaart en de informatie per woningtype kunt u nu op
de site DEVERBINDING-AMSTERDAM.NL. Hier vind je onder meer de prijslijst, verkooptekeningen, de
technische omschrijving, afwerkingsstaten en prachtige impressies.

Kenmerken van het project De Verbinding:

• 20 hofwoningen (3-laags) aan de gemeenschappelijke binnentuin en 16 herenhuizen (4-laags)
• Woonoppervlaktes van circa 85m² tot 160 m2
• Privé terras begane grond grenzend aan gemeenschappelijke achtertuin én een (dak-)terras
• Privé parkeerplaats mogelijk in de parkeergarage op -1
• Royale privé berging op laag -1 van circa 15 tot 35 m2
• Extreem duurzame woningen door warmtepompsysteem, WTW installatie en zonnepanelen op het gemeenschappelijke dak
•2 BMW i3's voor gemeenschappelijk gebruik
• Gemeenschappelijke ruimte op de begane grond als verlengstuk van de woning
• Onder architectuur aangelegde gemeenschappelijke binnentuin
• Bouw gestart!

- Koopsom is op basis van jaarlijkse erfpachtcanon, incl. 2 jaar indexcanon, excl. verplichte parkeerplaats à € 46.000,- v.o.n.

Hofwoningen (types B1)

Zoek je een koopwoning met een groot terras op de begane grond (ca. 28m²) grenzend aan de gemeenschappelijke achtertuin en met genoeg leefruimte voor een gezin? Je vindt het in De Verbinding. De twee type B1 woningen beschikken over een ruime “L-vormige” begane grond van ruim 10m breed aan de achterzijde, grenzend aan het terras van ca. 28m². Middels de dubbele openslaande deuren loop je vanuit de woonkamer of keuken het terras op die grenst aan de gemeenschappelijke achtertuin. De woning bestaat uit drie woonlagen met in de basis 3 slaapkamers, badkamer met bad en aan de voor- en achterzijde een dakterras. Daarnaast is er direct onder de woning op -1 een riante berging van 29m². Optioneel is het mogelijk om te kiezen voor een verbinding tussen de berging en de woning middels een trap. Voor elke woning is tevens een parkeerplaats in de stallinggarage beschikbaar.

Groen en duurzaam

In het hart van De Verbinding komt een gezamenlijke binnentuin, waar de voorkant van de woning aan grenst. Schitterende poorten verbinden de binnentuin met de wijk. De aanleg is groen en waar mogelijk blijven bestaande bomen bewaard of verplaatst. De privé terrassen aan de achterzijde grenzen aan een gemeenschappelijke achtertuin.

Ondanks dat de architectuur knipoogt naar een prachtig verleden, zijn de woningen helemaal van nu. Zeer energiezuinig en comfortabel! In de woningen komt geen gasaansluiting. Zo heeft elke woning een warmtepomp en daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen!

Op-en-top Amsterdams

De Spaarndammerbuurt is een gezellig buurtje. Lekker gemixt en op-en-top Amsterdams. En dat zie je terug in het horeca- en winkelaanbod. BAUT heeft zich hier net gevestigd en overal zie je hippe pop-up-stores en nieuwe restaurants. Iedereen leeft hier samen in een buurt waar altijd wat te doen is en waar je net zo snel de volledige rust vindt. Bijvoorbeeld in het Westerpark.

De Spaarndammerbuurt wordt gezien als een van de monumenten van de Amsterdamse School. Wandel rond en ontdek de rijke detaillering in de gebouwen en laat je verdwalen door hofjes en plantsoenen. Deze bereik je via mooi vormgegeven poorten. De Verbinding wordt het nieuwste monument van de Spaarndammerbuurt. Helemaal in stijl en toch ontzettend eigen en helemaal van nu.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Verbinding?
Bel één van de makelaarskantoren voor een persoonlijke afspraak: ERA Van de Steege Nieuwbouw (020 - 435 7040).

----------------------------------------------------------------

DE VERBINDING
deverbinding-amsterdam.nl
36 unique town houses in the Spaarndammerbuurt

De Verbinding is a new development at the heart of the popular Spaarndammerbuurt. It is an exclusive new-build plan with 36 very spacious town houses, rental apartments, shared vehicles and a car park. You can recognise the neighbourhood's characteristic Amsterdam School style in the architecture, with a rich array of details, unusual forms and a playful character. It offers a combination of city living and countryside charm. There is a stunning green courtyard at the heart of the complex, and the Westerpark is located just around the corner. There's space for your car in the car park, or use one of the 2 BMW i3’s to attend an appointment. De Verbinding is perfectly in keeping with the neighbourhood, but offers the luxury of a new-build complex. Need we say more?
More information? WWW.DEVERBINDING-AMSTERDAM.NL.

Features of the “De Verbinding” project:

• 20 courtyard homes (3 floors) adjacent to the common courtyard and 16 townhouses (4 floors)
• Floor areas from ca. 85 m² to 160 m²
• Private patio on the ground floor adjacent to the common rear garden and a (roof) terrace
• Private parking space available in the car park on floor -1
• Spacious private storage area on floor -1 of ca. 15 m² to 35 m²
• Very sustainable home thanks to heat pump system, heat recovery system and solar panels on the common roof
• 2 BMW i3's for shared use
• Common space on the ground floor as an extension of the home
• Landscaped common courtyard garden

Green and sustainable

A common courtyard garden will be laid out at the heart of De Verbinding, adjacent to the front of the homes. Beautiful gates will connect the courtyard with the neighbourhood. The landscaping will feature plenty of trees and plants, and existing trees will be preserved or relocated wherever possible. The private patios to the rear adjoin a common rear garden.

Although the architecture subtly refers to the area's beautiful past, the homes are very contemporary. They are very energy-efficient and comfortable! The homes will not include a gas connection. Instead, each home will have a heat pump as well as a roof covered with solar panels!

Typically Amsterdam

De Spaarndammerbuurt is a cosy neighbourhood. It is very mixed and is typical of Amsterdam. You can see this in the range of shops and hospitality facilities. BAUT recently moved to the area, and you can find trendy pop-up stores and new restaurants wherever you go. It is a very harmonious neighbourhood. There's plenty to do, although peace and tranquillity are also easy to find, such as in the Westerpark.

The Spaarndammerbuurt is regarded as one of the monuments of the Amsterdam School. Walk around and discover the fine details in the buildings, or lose yourself in the decorative gardens and parks, which can be accessed via beautifully-designed gateways. De Verbinding will become the latest monument in the Spaarndammerbuurt. It will be fully in keeping with the area, yet very unique and contemporary.

Want to know more?

Would you like to know more about De Verbinding?
Call one of the estate agents for a personal appointment: ERA Van de Steege Nieuwbouw (020 - 435 7040)

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en /of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Floor plans

Recently viewed