Sold

Sold: La Meye 66, 1060 NS Amsterdam

€359,500
€2,078.03/m2
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 173 m²
Liveable area 116 m²

Note

Sfeervolle en lichte hoekwoning, goed onderhouden en 3 slaapkamers.

Keurig onderhouden 4-kamer woning van 116 m2 met een zonnige tuin, schitterend gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ‘de Aker’!

Indeling:
Aan de zijkant van de woning bevindt zich de entree, via de centraal gelegen hal treft men aan de voorzijde de separate woonkeuken, welke is vernieuwd in 2012 en voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Deze woonkeuken is vergroot door het bijtrekken van... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Year of construction 1995
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3722427
Asking price €359,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 27 September 2017
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1995
Rooftype Shed
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 173 m²
Effective area 116 m²
Content 361 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has an alarm Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Keurig onderhouden 4-kamer woning van 116 m2 met een zonnige tuin, schitterend gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ‘de Aker’!

Indeling:
Aan de zijkant van de woning bevindt zich de entree, via de centraal gelegen hal treft men aan de voorzijde de separate woonkeuken, welke is vernieuwd in 2012 en voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Deze woonkeuken is vergroot door het bijtrekken van een voormalige werkkamer en is voorzien van een uitbouw met erkerramen aan de voorzijde. In de hal bevinden zich het toilet, een bergkast onder de trap evenals de meterkast.

Aan de achterzijde van de woning tref je een zeer riante tuingerichte living. Hier veel glas en een extra lichtstraat in de uitbouw, welke ook hier voor veel lichtinval zorgt. Via de schuifpui is de op het West/Noordwest gelegen, maar zeer zonnige achtertuin te bereiken, alwaar men ook de ruime schuur (9m²) en achterom aantreft. Hier een met houten vlonders afgewerkt terras welke zicht geeft over de fraai aangelegde tuin met sierbestrating. Langs het huis loopt een pad, afsluitbaar met een metalen hekwerk.

Via de trap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar, hier een riante overloop met drie slaapkamers en een ruime berging. De overloop is zeer licht, door de ramen in de zijgevel èn in het schuine dak. De ouderslaapkamer bestond voorheen uit 2 vertrekken, welke bij elkaar getrokken zijn met als resultaat een echte master bedroom. Naast deze slaapvertrekken de badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Deze verdieping heeft door het lessenaarsdak een speelse indeling, welke verschillende vertrekken zeer hoge plafonds geeft en veel extra licht door de ramen in het schuine dak. Als laatste nog een inpandige berging/technische ruimte, waar zich ook de aansluitingen voor wasmachine en droger bevinden.

Ligging:
Deze woning is gelegen in de woonwijk ‘de Aker’ met zijn vele groenvoorzieningen, speelplaatsen en water. De woning is gelegen in een rustige straat van de woonwijk. In de straat komt voornamelijk bestemmingsverkeer. De wijk kenmerkt zich tevens door zijn centrale ligging t.o.v. Badhoevedorp en het oude dorp Sloten, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. De uitvalswegen A4, A9, A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook ontbreekt het hier niet aan openbaar vervoer. Naast diverse buslijnen biedt tramlijn 1 een directe verbinding met het centrum van Amsterdam dat in minder dan 30 minuten te bereiken is. Op loopafstand tevens een diversiteit aan winkels (winkelcentrum ‘Dukaat’).

Bouw:
De woning is gebouwd in 1995. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een lessenaardak, welke is voorzien van een bitumineuze dakbedekking. De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een in 2010 geplaatste (huur) CV installatie. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem en een aansluiting voor glasvezelinternet.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is vooruitbetaald tot en met 30 november 2043. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 1966 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1995
-Woonoppervlak bedraagt 116 m2.
-Perceeloppervlak bedraagt 173 m2.
-Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-11-2043
-De woning is volledig geïsoleerd
-Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed