Sold

Sold: Langswater 12, 1069 TR Amsterdam

€199,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 60 m²

Note

General

Dit nette en ruime 3-kamer hoekappartement van ca. 61 m2 gelegen aan het begin van de galerij, op de tweede verdieping van dit zeer goed onderhouden complex.

Indeling:
Entree, centrale hal van het appartement welke toegang geeft aan het separate toilet, de badkamer is voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting, twee ruime slaapkamers en de woonkamer met een open keuken. Vanuit éé... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Year of construction 1963
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3888381
Asking price €199,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 08 March 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1963
Surfaces and content
Effective area 60 m²
Content 192 m³
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Heating Collective heating
Has a balcony Yes

Definition

Dit nette en ruime 3-kamer hoekappartement van ca. 61 m2 gelegen aan het begin van de galerij, op de tweede verdieping van dit zeer goed onderhouden complex.

Indeling:
Entree, centrale hal van het appartement welke toegang geeft aan het separate toilet, de badkamer is voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting, twee ruime slaapkamers en de woonkamer met een open keuken. Vanuit één van de slaapkamers heb je toegang tot het op het zuiden gesitueerde balkon. Tevens vind je in de onderbouw nog een berging.

Bouw:
Het complex is gebouwd volgens een combinatie van traditionele bouw en systeembouw. Het complex heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Er zijn twee liften in het complex aanwezig. Het appartement is aangesloten op de blokverwarming. Dit complex is in de loop der jaren goed onderhouden. Zo zijn alle woningen voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing.
De afgesloten centrale entree is in 2016 geheel vernieuwd en voorzien van een key-cardsysteem, videobewakingssysteem en schuifdeuren. Tevens is de liftinstallatie geheel vernieuwd.

Ligging:
Op loopafstand heb je openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS en tevens bus 63) en binnen 5 a 10 minuten zit je op de A9 en A10. Op circa 10 minuten lopen tref je winkelcentrum “Osdorpplein” waar de meeste bekende winkels zich bevinden.

Vereniging van eigenaren:
Het betreft een appartement binnen een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de vereniging, waarin zowel de stookkosten als reserveringen voor groot toekomstig onderhoud is opgenomen. De maandelijkse kosten zijn €180 incl. voorschot stookkosten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1963
- Woonoppervlak 60
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 180,- p.m. (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering groot en klein onderhoud)
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 30-09-2054
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Features by friends

 • Woonkeuken
  1
  Endorser
 • Het is een hoekwoning, dus lekker licht
  1
  Endorser
 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser

What friends have to say

Recently viewed