New for sale

For sale: Langswater 185, 1069 TS Amsterdam

€199,500
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 61 m²

Note

General

Dit 3-kamer appartement op de 6e verdieping van dit verzorgde complex is compleet verbouwd. Van de wanden tot de vloer, van keuken tot badkamer, alles is gedaan en GOED gedaan! Het resultaat mag er zijn en is geschikt voor vele prachtige woonjaren!

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement vindt u de afgesloten vernieuwde keuken en de eerste slaapkamer. Aan de achterzijde vindt u de woon... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Year of construction 1966
  Status Available
 • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4062733
Asking price €199,500
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 05 December 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 6th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1966
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 61 m²
Content 190 m³
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Electric boiler
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Dit 3-kamer appartement op de 6e verdieping van dit verzorgde complex is compleet verbouwd. Van de wanden tot de vloer, van keuken tot badkamer, alles is gedaan en GOED gedaan! Het resultaat mag er zijn en is geschikt voor vele prachtige woonjaren!

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement vindt u de afgesloten vernieuwde keuken en de eerste slaapkamer. Aan de achterzijde vindt u de woonkamer en de tweede slaapkamer. Het balkon is gesitueerd op het zuiden, zodat u de gehele dag heerlijk van de zon kunt genieten. In de schitterend verbouwde badkamer vindt u de douche en het wastafelmeubel. De toiletruimte is separaat. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in het souterrain van het complex.

Voor een verdere indruk van de indeling kunt u de bijgesloten plattegrond bekijken.

Ligging:
De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo heeft u op loopafstand openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS) en zit u binnen 5 à 10 minuten op de A4, A9 en de A10. Op circa 10 minuten lopen treft u winkelcentrum “Osdorpplein” waar u een diversiteit aan winkels treft. Voor en rondom het complex vindt u voldoende gratis parkeergelegenheden.

Het complex ligt nabij landelijk gebied Lutkemeerpolder, onderdeel van de Groene As. Op loopafstand vindt u daarnaast de Sloterplas en het Sloterpark.

Eigendomssituatie:
Het appartement is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht tot en met 31 maart 2059. Deze erfpacht is voortdurend en hierop zijn de algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1963
- Woonoppervlakte van 61 m2
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 135,22 (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 31-03-2059
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Features by friends

 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Vrij uitzicht
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Wij hebben 8,5 jaar genoten van Langswater 185, maar nu werd het voor ons tijd voor een gezinswoning en verlaten wij (helaas) de stad. Betreft de woning: het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote raam en gelegen op het zuid-westen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Ook op het balkon is het heerlijk vertoeven! Zomers heb je namelijk de hele dag de zon. In al die jaren dat wij er wonen hebben wij de buurt aanzienlijk zien opknappen. Nieuwbouw, nieuwe restaurantjes en lunchgelegenheden, de komst van het Outlet Center op loopafstand. Samen met het OV (lijn 1 en 17 en diverse buslijnen) op zeer korte loopafstand, Osdorpplein met een groot winkelaanbod, en 4 supermarkten op loopafstand, heeft dit appartement ons jarenlang woonplezier gegeven. Wij verlaten Langswater 185 dan ook wel een beetje met pijn in ons hart! Mandy Plugge

Video from friends

Recently viewed