Sold

Sold: Langswater 315, 1069 EC Amsterdam

€175,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 60 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Dit 3-kamer appartement van 60 m2 is gelegen op de zesde verdieping van het goed onderhouden complex Parkflat Langswater III. Het complex beschikt over 2 liften en wordt professioneel beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de afgesloten keuken en de eerste slaapkamer. Aan de achterzijde bevinden zich de woonkamer en de tw... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Year of construction 1966
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4514576
Asking price €175,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 29 May 2019
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 6th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1966
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 60 m²
Content 150 m³
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Features
Water heating Electric boiler
Has a bath Yes
Has an elevator Yes
Has a storage room Yes

Definition

Dit 3-kamer appartement van 60 m2 is gelegen op de zesde verdieping van het goed onderhouden complex Parkflat Langswater III. Het complex beschikt over 2 liften en wordt professioneel beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de afgesloten keuken en de eerste slaapkamer. Aan de achterzijde bevinden zich de woonkamer en de tweede slaapkamer. Het balkon is bereikbaar vanuit deze slaapkamer en is gesitueerd op het zuiden, zodat je de gehele dag heerlijk van de zon kunt genieten. De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en is voorzien een bad, wastafel en de wasmachine aansluiting. De separate toiletruimte bevindt zich naast de badkamer. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw van het complex.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegrond bekijken.

Ligging:
De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo heb je op loopafstand openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS) en zit je binnen 5 à 10 minuten op de A4, A9 en de A10. Op circa 10 minuten lopen tref je winkelcentrum “Osdorpplein” waar je een diversiteit aan winkels treft. Voor en rondom het complex vind je voldoende gratis parkeergelegenheden.

Het complex ligt nabij landelijk gebied Lutkemeerpolder, onderdeel van de Groene As. Op loopafstand vind je daarnaast de Sloterplas en het Sloterpark.

Bouw:
Het complex is gebouwd volgens een combinatie van traditionele bouw en systeembouw. Het complex heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Er zijn twee liften in het complex aanwezig. Het appartement is aangesloten op de blokverwarming.

VVE:
Vereniging van eigenaren:
Het betreft een appartement binnen een actieve vereniging van eigenaren. De Vereniging van Eigenaren (woningen) is genaamd "Coöperatieve Flatexploitatievereniging "Parkflat Langswater III" U.A. en Vereniging van Eigenaars Parkflat Langswater 269 tot en met 385 te Amsterdam”. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de vereniging waarin zowel de stookkosten als reserveringen voor groot toekomstig onderhoud is opgenomen. De servicekosten zijn tijdelijk verhoogd in verband met de renovatie van de balkons en het nemen van energiebesparende maatregelen (plaatsen nieuwe raamkozijnen met dubbel glas, muurisolatie en isolatie balkons) en bedragen thans maandelijks € 366,76 (inclusief voorschot stookkosten, opstalverzekering en reservering groot en klein onderhoud). Voor meer informatie kun je contact opnemen met de makelaar.

Eigendomssituatie:
Het complex is gelegen op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt jaarlijks € 49,02 en is aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. De canon kan voor het eerst worden aangepast op 16-05-2038. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (jaarlijkse indexering). Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1966
- Woonoppervlakte van 60 m2
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 366,76 (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Erfpachtcanon bedraagt € 49,02 per jaar. Vast tot 16-05-2038. ( jaarlijkse indexering)
- Oplevering kan snel

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Features by friends

 • Fijne lichtinval
  1
  Endorser
 • Energiezuinig
  1
  Endorser
 • Veel opbergruimte
  1
  Endorser
 • Dichtbij OV
  1
  Endorser
 • Vrij uitzicht
  1
  Endorser
 • Voldoende parkeergelegenheid
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser

What friends have to say

Video from friends

Recently viewed