Sold

Sold: Langswater 428, 1069 ED Amsterdam

€167,500
€182.86/m2
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Plot size 916 m²
Liveable area 60 m²

Note

General

Aan het eind van de galerij, op de derde verdieping ligt dit ruim ingedeelde 3-kamer appartement, met berging in de onderbouw.

Indeling:
Entree, centrale hal met toegang tot de dichte keuken met diverse inbouwapparatuur zoals koel/vries combinatie, combi-oven en wasmachine aansluiting. Verder is er de badkamer met douche en wastafel. Aan het einde van de hal tref je de ruime en lichte woonka... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 1963
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3860868
Asking price €167,500
Service costs €204
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 23 January 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1963
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 916 m²
Effective area 60 m²
Content 184 m³
Surface area external, linked storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Heating Collective heating
Has a balcony Yes

Definition

Aan het eind van de galerij, op de derde verdieping ligt dit ruim ingedeelde 3-kamer appartement, met berging in de onderbouw.

Indeling:
Entree, centrale hal met toegang tot de dichte keuken met diverse inbouwapparatuur zoals koel/vries combinatie, combi-oven en wasmachine aansluiting. Verder is er de badkamer met douche en wastafel. Aan het einde van de hal tref je de ruime en lichte woonkamer. Je hebt de beschikking over 2 slaapkamers, waarvan er één toegang geeft tot het op het zuiden gelegen balkon.

Bouw:
Het complex is gebouwd volgens een combinatie van traditionele bouw en systeembouw. Het complex heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Er zijn twee liften in het complex aanwezig. Het appartement is aangesloten op de blokverwarming.

Ligging:
Op loopafstand heb je openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS en tevens bus 63) en binnen 5 a 10 minuten zit je op de A9 en A10. Op circa 10 minuten lopen tref je winkelcentrum “Osdorpplein” waar de meeste bekende winkels zich bevinden.

Vereniging van eigenaren:
Het betreft een appartement binnen een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de vereniging, waarin zowel de stookkosten als reserveringen voor groot toekomstig onderhoud is opgenomen. De maandelijkse kosten zijn €204,85 incl. voorschot stookkosten en erfpachtcanon.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1963
- Woonoppervlak: 60 m2
- Lidmaatschapsrecht
- Servicekosten: € 204,85 per maand (incl. onderhoud, opstalverzekering, voorschot stookkosten en erfpachtcanon)
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed