Sold

Sold: Langswater 765, 1069 EG Amsterdam

€189,500
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 70 m²

Note

General

Dit 4-kamer appartement van 70 m2 is gelegen op de 11e verdieping van het goed onderhouden complex Parkflat Langswater. Het complex beschikt over 2 liften en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de afgesloten keuken en de eerste twee slaapkamers. Aan de achterzijde bevinden zich... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 1969
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4032518
Asking price €189,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 21 June 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Type of construction Existing estate
Year of construction 1969
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 70 m²
Content 214 m³
Surface area external, linked storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Dit 4-kamer appartement van 70 m2 is gelegen op de 11e verdieping van het goed onderhouden complex Parkflat Langswater. Het complex beschikt over 2 liften en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de afgesloten keuken en de eerste twee slaapkamers. Aan de achterzijde bevinden zich de woonkamer en de derde slaapkamer. Het balkon is bereikbaar vanuit deze slaapkamer en is gesitueerd op het zuiden, zodat je de gehele dag heerlijk van de zon kunt genieten. De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en is voorzien een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting. De separate toiletruimte bevindt zich naast de badkamer. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw van het complex.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegrond bekijken.

Ligging:
De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo heeft u op loopafstand openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS) en zit u binnen 5 à 10 minuten op de A4, A9 en de A10. Op circa 10 minuten lopen treft u winkelcentrum “Osdorpplein” waar u een diversiteit aan winkels treft. Voor en rondom het complex vindt u voldoende gratis parkeergelegenheden.

Het complex ligt nabij landelijk gebied Lutkemeerpolder, onderdeel van de Groene As. Op loopafstand vindt u daarnaast de Sloterplas en het Sloterpark.

VVE:
Het complex ‘Parkflat Langswater’ wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen maandelijks € 237,45. Hieruit wordt een voorschot voor de stookkosten (€ 85,-), de opstalverzekering en reservering voor het onderhoud betaald.

Eigendomssituatie:
Het complex is gelegen op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt jaarlijks € 64,65 (€ 57,30 voor het appartement en € 7,35 voor de berging) en is aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. De canon kan voor het eerst worden aangepast op 31-10-2041. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (jaarlijkse indexering). Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1969
- Woonoppervlakte van 70 m2
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 237,45- (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Erfpachtcanon bedraagt € 64,65 per jaar. Vast tot 31-10-2041
- Projectnotaris van toepassing
- Oplevering kan snel

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed