Sold

Sold: Langswater 895, 1069 EH Amsterdam

€160,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 60 m²

Note

General

Op de elfde etage gelegen, 3-kamer appartement met berging in de onderbouw. Tevens is er een zonnig balkon over de volle breedte van het appartement!

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement vind je de dichte keuken en een slaapkamer die is voorzien van een inbouwkast. Aan de achterzijde vind je de woonkamer met toegang tot een mogelijke tweede slaapkamer, deze is nu in gebruik als ext... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 1963
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3729287
Asking price €160,000
Service costs €191
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 07 November 2017
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Type of construction Existing estate
Year of construction 1963
Surfaces and content
Effective area 60 m²
Content 196 m³
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate D
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Collective heating
Has a balcony Yes

Definition

Op de elfde etage gelegen, 3-kamer appartement met berging in de onderbouw. Tevens is er een zonnig balkon over de volle breedte van het appartement!

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement vind je de dichte keuken en een slaapkamer die is voorzien van een inbouwkast. Aan de achterzijde vind je de woonkamer met toegang tot een mogelijke tweede slaapkamer, deze is nu in gebruik als extra woonkamer. In de badkamer vind je de douche, wastafel en wasmachineaansluiting. De toiletruimte is separaat. In het souterrain van het complex bevindt zich een berging.

Bouw:
Het complex is gebouwd volgens een combinatie van traditionele bouw en systeembouw. Het complex heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Er zijn twee liften in het complex aanwezig en is verder voorzien van blokverwarming.

Ligging:
De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo heeft u op loopafstand openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS) en zit u binnen 5 à 10 minuten op de A9 en de A10. Op circa 10 minuten lopen treft je het winkelcentrum “Osdorpplein” waar de meeste bekende winkels zich bevinden. Het complex ligt nabij landelijk gebied Lutkemeerpolder, onderdeel van de Groene As. Op loopafstand vindt u daarnaast de Sloterplas en het Sloterpark.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de Vereniging, waar het onderhoud van het complex van wordt betaald. De maandelijkse kosten zijn € 191,- inclusief de stookkosten.

Bijzonderheden:
- Complex wordt zeer goed onderhouden
- Bouwjaar 1963
- Servicekosten bedragen ca. € 191,- per maand incl. stookkosten.
- Erfpachtcanon: € 78,50 per jaar, vast t/m 01 mei 2043!
- Woonoppervlakte van 60 m2
- Oplevering kan snel

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed