Sold

Sold: Langswater 915, 1069 EH Amsterdam

€214,500
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 72 m²

Note

General

Dit 4-kamer appartement is gelegen op de 13e en tevens hoogste verdieping van dit goed onderhouden complex en is recent compleet verbouwd. Van de wanden tot de vloer, van keuken tot badkamer, alles is gedaan en GOED gedaan! Het resultaat mag er zijn en is geschikt voor vele prachtige woonjaren!

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de afgesloten vernieuwde keuken en de e... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 1970
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3972029
Asking price €214,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 21 June 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Type of construction Existing estate
Year of construction 1970
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 72 m²
Content 223 m³
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Energy certificate D
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Dit 4-kamer appartement is gelegen op de 13e en tevens hoogste verdieping van dit goed onderhouden complex en is recent compleet verbouwd. Van de wanden tot de vloer, van keuken tot badkamer, alles is gedaan en GOED gedaan! Het resultaat mag er zijn en is geschikt voor vele prachtige woonjaren!

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de afgesloten vernieuwde keuken en de eerste twee slaapkamers. Aan de achterzijde bevinden zich de woonkamer en de derde slaapkamer. Het balkon is bereikbaar vanuit deze slaapkamer en is gesitueerd op het zuiden, zodat u de gehele dag heerlijk van de zon kunt genieten. De tevens recent verbouwde badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en is voorzien een douchecabine, wastafelmeubel en de wasmachine aansluiting. De separate toiletruimte bevindt zich naast de badkamer . Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw van het complex.

Voor een verdere indruk van de indeling kunt u de bijgesloten plattegrond bekijken.

Ligging:
De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo heeft u op loopafstand openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS) en zit u binnen 5 à 10 minuten op de A4, A9 en de A10. Op circa 10 minuten lopen treft u winkelcentrum “Osdorpplein” waar u een diversiteit aan winkels treft. Voor en rondom het complex vindt u voldoende gratis parkeergelegenheden.

Het complex ligt nabij landelijk gebied Lutkemeerpolder, onderdeel van de Groene As. Op loopafstand vindt u daarnaast de Sloterplas en het Sloterpark.

VVE:
Het complex ‘Parkflat Langswater’ wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen maandelijks €212,-. Hieruit wordt een voorschot voor de stookkosten, de opstalverzekering en reservering voor het onderhoud betaald.

Eigendomssituatie:
Het complex is gelegen op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt jaarlijks € 78,50 en is aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 1937 van toepassing welke zijn gewijzigd in 1955. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1970
- Woonoppervlakte van 72 m2
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 212,- (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Erfpachtcanon bedraagt € 78,50 per jaar.
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed