Sold

Sold: Leeuwendalersweg 753, 1061 BK Amsterdam

€325,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 83 m²

Note

General

Luxe afgewerkt 3-kamer appartement van 83 m2 met een eigen overdekte parkeerplaats dichtbij het centrum en uitvalswegen.

Dit schitterende appartement is gelegen op de eerste verdieping van dit in 2011 opgeleverde complex aan de Leeuwendalersweg. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. Het complex beschikt over een liftinstallatie, een afgeslot... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 2011
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3702188
Asking price €325,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 26 September 2017
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2011
Rooftype Flat
Certifications GIW guarantee certificate
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 83 m²
Content 261 m³
Surface area external, linked storage rooms 4 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Parking Underground garage
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Luxe afgewerkt 3-kamer appartement van 83 m2 met een eigen overdekte parkeerplaats dichtbij het centrum en uitvalswegen.

Dit schitterende appartement is gelegen op de eerste verdieping van dit in 2011 opgeleverde complex aan de Leeuwendalersweg. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. Het complex beschikt over een liftinstallatie, een afgesloten binnentuin en daaronder een eigen parkeergarage.

Indeling:
Middels de liftinstallatie bereik je de eerste verdieping. Hier vind je de entree van de woning. Je komt binnen in de ruime hal met de meterkast. Vanuit de hal heb je toegang tot de 2 slaapkamers, het separate toilet en de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en het tweede toilet. Aan de voorzijde van het appartement vind je de riante en lichte woonkamer met open keuken. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een granieten werkblad. In de keuken is de toegang tot de inpandige berging met de wasmachine aansluiting. Het op het westen gesitueerde balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer.

Het geheel wordt compleet gemaakt door een separate berging en een eigen overdekte parkeerplaats in de parkeergarage.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De woning bevindt zich in een sfeervol complex met fraaie architectonische kenmerken in het bruisende Amsterdam West. In de buurt bevinden zich meerdere parken zoals het Gerbrandypark en het Erasmuspark. Nabij zijn meerdere supermarkten, delicatessenzaken en het Bos en Lommerplein met de dagelijkse markt. Verder heeft de woning een uitstekende bereikbaarheid, het openbaar vervoer met op loopafstand tramlijn 7 en 14, en metrostation Burg. de Vlugtlaan en station Sloterdijk en Lelylaan op enkele minuten fietsen. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten de A10. Het centrum van Amsterdam bevindt zich op ongeveer 10 minuten met de fiets.

Bouw:
Het complex is gebouwd in 2011. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is voorzien van een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een in 2011 geplaatste stadsverwarmingsunit. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Eigendomssituatie:
Deze woning ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar aan de gemeente dient te betalen is vooruitbetaald tot en met 15 maart 2059. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2011
- Appartement met eigen overdekte parkeerplaats
- Woonoppervlakte 83 m ²
- Erfpacht is afgekocht t/m 15 maart 2059
- Servicekosten bedragen € 111,88 per maand
- Balkon is gesitueerd op het westen
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed