Sold: Linnaeusparkweg 196HS, 1098 EP Amsterdam - ERA Van De Steege
Sold

Sold: Linnaeusparkweg 196HS, 1098 EP Amsterdam

€449,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 101 m²

Note

Centraal in de Watergraafsmeer gelegen, royale beneden HOEKwoning met uitzicht over de Linnaeusparkweg en de Van Marumstraat!

Aan de ruim opgezette Linnaeusparkweg in het populaire stadsdeel Watergraafsmeer, ligt deze ruime beneden HOEKwoning met gemengde bestemming. De ruimte leent zich uitermate goed voor het MKB, zakelijke dienstverlening, detailhandel, maatschappelijke voorzieningen of kantoor aan huis. Door de centrale ligging in de Watergraafsmeer sta je binnen enkele minuten in de gezellige drukte van de Middenweg... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Year of construction 1929
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/3655130
Asking price €449,000
Service costs €70
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 12 July 2018
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1929
Rooftype Hipped
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 101 m²
Content 357 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Energy index 1.19
Boiler
Type of boiler Intergas HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2002
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating

Definition

Aan de ruim opgezette Linnaeusparkweg in het populaire stadsdeel Watergraafsmeer, ligt deze ruime beneden HOEKwoning met gemengde bestemming. De ruimte leent zich uitermate goed voor het MKB, zakelijke dienstverlening, detailhandel, maatschappelijke voorzieningen of kantoor aan huis. Door de centrale ligging in de Watergraafsmeer sta je binnen enkele minuten in de gezellige drukte van de Middenweg of Dappermarkt. Om de hoek liggen het Christiaan Huygensplein, de Middenweg en de Hogeweg, waar je een tal van leuke speciaalzaken vindt, waaronder traiteurs, een scharrelslager, een goede visboer, een bakker, wijnwinkel enz. Ook is er een breed aanbod aan trendy cafés en goede restaurants. Bijzonder is Park Frankendael met de maandelijkse “Pure Markt” en restaurants De Kas en Merkelbach. Verder ligt de woning uitermate gunstig ten opzichte van NS Station Science Park en iets verderop het Amstel Station. Tramlijn 9, bus 41 en 757 stoppen aan de Hugo de Vrieslaan op nog geen 5 minuten lopen. Met de auto is binnen een paar minuten de ring A10 te bereiken. Ten slotte, is er ruime parkeergelegenheid voor de deur en een parkeervergunning is zonder wachtlijst te verkrijgen.

Kortom; een ideale en goed te bereiken woon-/winkelruimte voor ondernemers te midden van diverse voorzieningen en op nog geen 10 minuten fietsen van hartje centrum Amsterdam!

Globale indeling:
Entree winkelruimte aan de Linnaeusparkweg, deze ruime heeft een frontbreedte van ca. 7,82 meter en is 5,69 meter diep. Achter deze ruime bevindt zich een tweede winkel-/woonruimte van ca. 7,67 bij 5,60 op het diepste punt. Vanuit deze ruimte is er toegang naar de serre aan de achterzijde. Te midden van beide ruimtes bevindt zich een half open keuken voorzien van net keukenblok met veel kastruimte en een vaatwasser. In een van de bovenkasten bevindt zich de Intergas CV-ketel. Naast de keuken bevindt zich een ruime toiletruimte voorzien van hangend closet en wastafel. Deze ruimte is op eenvoudige wijze om te bouwen tot badkamer. Een tweede entree met toegang tot de hal bevindt zich aan de straatkant van de Linnaeusparkweg. De meterkast is te vinden in de trapkast van de hal. De luifel van het pand is in 2017 opgeknapt en geschilderd. Ten slotte zorgt een nieuwe lichte tapijtvloer voor een fraaie afwerking.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1929
• (Woon)oppervlakte ca. 101 m2, conform NEN 2580
• Frontbreedte van bijna 2x 8 meter
• Erfpacht afgekocht t/m 15-10-2053
• Servicekosten ca. € 70,- per maand
• In 2017 is de luifel opgeknapt en geschilderd
• Veel natuurlijk licht door de hoekligging en grote kozijnen
• Op aanvraag is een bouwkundig rapport en een fase 1 funderingsrapport beschikbaar
• Deels voorzien van isolatieglas
• Kleine, actieve VvE met drie leden
• Geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning
• Perfecte hoekligging, alle voorzieningen binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg, kan spoedig

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed