Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Loefzijde 23, 1034 KW Amsterdam

€399,000
€2,933.82/m2
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 136 m²
Liveable area 94 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Ruime en lichte hoekwoning van ca. 94 m2, met maar liefst 4 slaapkamers en gelegen in een kindvriendelijke wijk en binnen enkele minuten van de Noord-Zuidlijn!

Deze sfeervolle, lichte gezinswoning aan de Loefzijde in Amsterdam beschikt over een prachtige vide, die je in een 'normale' woning niet snel tegen zal komen. Naast een prachtige vide vind je hier ook een ruime woonkamer met gezellige wo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Year of construction 1977
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4518344
Asking price €399,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 03 May 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1977
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 136 m²
Effective area 94 m²
Content 245 m³
Garden area 94 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Definition

Ruime en lichte hoekwoning van ca. 94 m2, met maar liefst 4 slaapkamers en gelegen in een kindvriendelijke wijk en binnen enkele minuten van de Noord-Zuidlijn!

Deze sfeervolle, lichte gezinswoning aan de Loefzijde in Amsterdam beschikt over een prachtige vide, die je in een 'normale' woning niet snel tegen zal komen. Naast een prachtige vide vind je hier ook een ruime woonkamer met gezellige woonkeuken. De woning is enigszins gedateerd, doch beschikt over vele mogelijkheden om er een mooie, moderne en eigentijdse woning van te maken.

Indeling

Begane grond:
Je stapt de woning binnen in de nette hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kom je de leefruimte binnen.

De keuken gelegen aan de voorzijde. Het is dé plek waar je gezellig samen eet, kletst, huiswerk maakt, werkt en samen een kopje thee drinkt. In de doorloop naar de woonkamer is er toegang tot de cv-ketel en het toilet. Aan de achterzijde heb je de heerlijke ruime woonkamer met open haard. De woonkamer is op verschillende manieren leuk in te richten en geeft ook toegang naar de tuin.

De zeer ruime tuin is gelegen op het zuidoosten waar je heerlijk kunt genieten van de vrijheid. De tuin grenst aan openbaar groen dat als het ware een verlenging van je tuin is. Je hebt vrij uitzicht over het Noord-Hollands kanaal en een enorme rust om je heen. Tevens is er een stenen berging aanwezig en kan je via een achterom ook de tuin betrekken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn van goed formaat en stuk voor stuk heerlijk licht. De badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel, wasmachine-aansluiting en tweede toilet. Met de bijzondere vide heb je eventueel ook de mogelijkheid voor het creëren van een vierde slaapkamer.

Locatie:
De woning is centraal gelegen aan een autoluw hofje, nabij het Noord-Hollands Kanaal, de NDSM-werf, basisscholen, kinderboerderij 'Buiktuin', het BovenIJ Ziekenhuis, winkelcentrum 'De Banne' en de pont naar het Centraal station. In de buurt kun je gratis parkeren. De A10 en de eerste metrohalte van de Noord-Zuidlijn zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het centrum van Amsterdam ligt op 15 minuten fietsen. Iets verderop zijn de recreatiegebieden Waterland en 't Twiske gelegen. Achter het huis ligt een gezellig speelhofje voor de kinderen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 94 m2
- Achtertuin gelegen op het zonnige zuidoosten en prachtig vrij uitzicht!
- Erfpacht afgekocht tot 31-03-2026
- Woning is enigszins gedateerd, doch beschikt over vele mogelijkheden om er een mooie, moderne en eigentijdse
woning van te maken!
- Bouwjaar 1977
- Woning wordt verkocht met een asbestclausule, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule i.v.m. erfgenamen
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed