Sold

Sold: Loenermark 10, 1025 SB Amsterdam

€189,000
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Liveable area 67 m²

Note

General

Grijp deze kans! Een zeer goed ingedeeld 2-kamer-appartement op loopafstand van de Noord/Zuidlijn! Kom genieten van dit appartement van maar liefst 67 m2 op een toplocatie!

Omgeving:
Het appartement is zeer goed gelegen t.o.v. allerlei verschillende voorzieningen in directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van het winkelcentrum “Boven het IJ”. Daar vind je ook een... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4184030
Asking price €189,000
Service costs €197
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 01 October 2018
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 67 m²
Content 214 m³
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Residential area
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Grijp deze kans! Een zeer goed ingedeeld 2-kamer-appartement op loopafstand van de Noord/Zuidlijn! Kom genieten van dit appartement van maar liefst 67 m2 op een toplocatie!

Omgeving:
Het appartement is zeer goed gelegen t.o.v. allerlei verschillende voorzieningen in directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van het winkelcentrum “Boven het IJ”. Daar vind je ook een grote diversiteit aan winkels om te shoppen. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10 en de auto parkeer je in de afgesloten parkeergarage waar je een eigen parkeerplaats tot je beschikking hebt. De IJplein pont naar Amsterdam Centraal Station is op fietsafstand, naar het bruisende centrum van Amsterdam op loopafstand, net als de nieuwe Noord-Zuidlijn welke je binnen 15 minuten aan de andere kant van de stad brengt (Amsterdam-Zuid).

Voor ontspanning ga je naar één van de gezellige restaurantjes op het Purmerplein, de Nieuwendammerdijk of het NDSM-terrein. Ook het recreatiegebied ’t Twiske is op fietsafstand. Dit recreatiegebied heeft diverse recreatieve mogelijkheden zoals, fiets- en wandelroutes of gewoon een heerlijk stukje varen. Ook de sporter kan genieten van de nabijheid van fitness, voetbal en tennis mogelijkheden.

Amsterdam-Noord zet in hoog tempo haar achterstand om in een voorsprong op alle gebieden:
het nieuwe filmmuseum het EYE, de Tolhuistuin, met een (Paradiso)concertzaal, veel cultureel aanbod op zowel het NDSM terrein als ook het Stork terrein aan de oostoever met ateliers, festivals en veel jonge frisse initiatieven op allerlei gebieden. Tevens is de nieuw te bouwen bioscoop op loop afstand; dus Amsterdam ligt niet meer aan de Amstel maar aan het IJ.

Indeling appartement
Via de centrale ingang kom je via de lift (of trap) op de tweede verdieping bij het entree van het appartement. Bij binnenkomst kom je in de hal terecht welke toegang geeft tot meerdere vertrekken. Rechts aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur en aparte bergruimte. Via de hal kom je terecht in de ruime woonkamer welke is gesitueerd aan de achterzijde. De woonkamer is ingedeeld met een leuke zithoek en de eetgedeelte. Daarnaast is via de woonkamer de tweede hal te bereiken die toegang geeft tot een separaat toilet, de badkamer en de slaapkamer. De badkamer is voorzien van douche en wastafel. De slaapkamer is ruim bemeten!

Via de woonkamer is het heerlijke balkon te bereiken. Het balkon is gelegen op het zonnige zuiden! Hier kun je heerlijk vertoeven tot in de late uurtjes.

Het appartement is voorzien van een separate berging op de begane grond en een parkeerplaats in de parkeergarage.

Bijzonderheden:
- Super locatie t.o.v. allerlei voorzieningen
- Noord-Zuid lijn op loopafstand!
- De canon is afgekocht t/m 15 januari 2052
- Parkeerplaats in afgesloten parkeergarage!
- Servicekosten bedragen € 214,36 (incl. stookkosten en opstalverzekering) gespecificeerd in €197,67 appartement en € 16,69 parkeerplaats
- Bouwjaar 1973
- Woonoppervlakte ca. 67 m²
- Balkon op het zonnige zuiden!
- Blokverwarming
- Berging op de begane grond
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen dan of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Virtual tour

Recently viewed