Sold

Sold: Loenermark 130, 1025 SM Amsterdam

€275,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 81 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Grijp deze kans! Een zeer goed ingedeeld 3-kamer-appartement inclusief parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage, op loopafstand van de Noord/Zuidlijn! Kom genieten van dit appartement van maar liefst 81 m2 op een toplocatie!

Omgeving:
Het appartement is zeer goed gelegen t.o.v. allerlei verschillende voorzieningen in directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken v... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1973
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4548125
Asking price €275,000
Service costs €246
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 21 August 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 9th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1973
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 81 m²
Content 268 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Centrally supplied
Parking Parking lot
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a parking place Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Grijp deze kans! Een zeer goed ingedeeld 3-kamer-appartement inclusief parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage, op loopafstand van de Noord/Zuidlijn! Kom genieten van dit appartement van maar liefst 81 m2 op een toplocatie!

Omgeving:
Het appartement is zeer goed gelegen t.o.v. allerlei verschillende voorzieningen in directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van het winkelcentrum "Boven het IJ". Daar vind je ook een grote diversiteit aan winkels om te shoppen. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10. De IJplein pont naar Amsterdam Centraal Station is op fietsafstand, de busverbinding naar het bruisende centrum van Amsterdam op loopafstand, net als de Noord-Zuid lijn (Metro) die je binnen enkele minuten naar het Centraal Station brengt!

Voor ontspanning ga je naar Waterland of naar één van de gezellige restaurantjes op het Purmerplein, de Nieuwendammerdijk of het NDSM-terrein. Ook het recreatiegebied 't Twiske is op fietsafstand. Dit recreatiegebied heeft diverse recreatieve mogelijkheden zoals, zwemmen, fiets- en wandelroutes of gewoon een heerlijk stukje varen. Ook de sporter kan genieten van de nabijheid van fitness, voetbal en tennis mogelijkheden.

Amsterdam-Noord zet in hoog tempo haar achterstand om in een voorsprong op alle gebieden:
het nieuwe filmmuseum het EYE, de Tolhuistuin, met een (Paradiso)concertzaal, veel cultureel aanbod op zowel het NDSM terrein als ook het Stork terrein aan de oostoever met ateliers, festivals en veel jonge frisse initiatieven op allerlei gebieden. Tevens is de nieuw te bouwen bioscoop op loopafstand; dus Amsterdam ligt niet meer aan de Amstel maar aan het IJ.

Indeling appartement:
Via de centrale ingang kom je via de lift (of trap) op de negende verdieping bij het entree van het appartement. Bij binnenkomst kom je in de hal terecht welke toegang geeft tot meerdere vertrekken. Links aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de eerste slaapkamer die momenteel wordt gebruikt als praktijkruimte. In deze kamer is warm en koud water aanwezig en een mooie inbouwkast die voor enorm veel opbergruimte zorgt.

Hierna loop je de woonkamer in die voorzien is van een open keuken in U-vorm aan de voorzijde van de woning. Wat zeker belangrijk is om te melden is dat de plafonds in het gehele appartement zijn gestuct wat er zeer mooi en strak uit ziet. De masterbedroom is te bereiken via de schuifdeuren in de woonkamer en heeft een open badkamer met inloopdouche en wastafel. Het ruime toilet is gelegen tussen de twee slaapkamers in en is vanuit beide kamers te bereiken.

Via de woonkamer is het heerlijke balkon te bereiken. Het balkon is gelegen op het zonnige zuidwesten! Hier kun je heerlijk vertoeven tot in de late uurtjes. Dit balkon heeft een prachtige tegelvloer en de wanden zijn afgewerkt met steigerhout net als de buitenkast. Dit en natuurlijk het prachtige totaal vrije uitzicht over Amsterdam zorgen ervoor dat je niet meer weg wilt van dit fijne balkon.

Het appartement is voorzien van een separate berging op de begane grond en een parkeerplaats in de parkeergarage. Desgewenst kun je een parkeervergunning aanvragen zodat de auto ook voor de deur geparkeerd kan worden.

Bijzonderheden:
- Super locatie t.o.v. allerlei voorzieningen
- Noord-Zuid lijn op loopafstand!
- De canon is afgekocht t/m 15 januari 2052
- Parkeerplaats in parkeergarage!
- Servicekosten bedragen € 246,83,- (€ 233,07,- appartement en € 13,76,- parkeerplaats)
- Bouwjaar 1973
- Woonoppervlakte ca. 81 m²
- Balkon op het zonnige zuidwesten!
- Stadsverwarming
- Berging op de begane grond
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed