Sold

Sold: Loosduinenstraat 61, 1062 EG Amsterdam

€350,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 103 m²

Note

General

Riante 4-kamer appartement van 103 m2, gelegen in een in 2010 gebouwd complex, met een eigen overdekte parkeerplaats!

Indeling:
Via de ruime entree, voorzien van intercom met camera, betreedt u de riante woonkamer met toegang naar het balkon. De half open keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken is er een slaapkamer gecreëerd, wel... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 2010
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3640977
Asking price €350,000
Service costs €148
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 31 October 2017
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2010
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 103 m²
Content 295 m³
Surface area external, linked storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Parking Underground garage
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes

Definition

Riante 4-kamer appartement van 103 m2, gelegen in een in 2010 gebouwd complex, met een eigen overdekte parkeerplaats!

Indeling:
Via de ruime entree, voorzien van intercom met camera, betreedt u de riante woonkamer met toegang naar het balkon. De half open keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken is er een slaapkamer gecreëerd, welke ook dienst zou kunnen doen als eetkamer.

Via de centrale hal heeft u toegang tot de separate toiletruimte, de meterkast en een ruime inpandige berging. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, wasmeubel en tweede toilet. verder een tweede slaapkamer aan de voorzijde en een derde slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon, welke op het zonnige zuiden is gelegen.

De prachtige binnentuin is voor gemeenschappelijk gebruik, eveneens de afgesloten fietsenberging onder het complex. Het geheel wordt compleet gemaakt door een eigen parkeerplaats in de onderbouw.

Bouw:
Het complex is gebouwd volgens een combinatie van traditionele bouw en systeembouw. Het complex heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Er is een lift in het complex aanwezig. De woning wordt verwarmd door middel van stadsverwarming. Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.

Ligging:
Het complex ligt in de Delflandpleinbuurt. Een van oorsprong ruim opgezette en groene buurt. U heeft hier alle voorzieningen op een steenworp afstand. Voor uw dagelijkse boodschappen loopt u binnen vijf minuten naar de supermarkten en detailhandelzaken op het Delflandplein en binnen tien minuten naar het Hoofddorpplein. Uitgebreider winkelen kan uitstekend in Amsterdam-Zuid of in het centrum van Amsterdam, hier bent u immers met de fiets binnen een kwartier en ook de tram, metro en trein liggen vlakbij. Verder woont u dicht bij de A10 en de A4 zodat u met de auto snel de stad uit kunt.

Erfpacht:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 15 januari 2057). Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging is zeer actief en heeft een gezonde kasreserve. De servicekosten bedragen € 148,56 per maand voor woning en parkeerplaats tezamen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2010
- Woonoppervlakte 103 m2
- Appartementsrecht
- Erfpacht is afgekocht voor 50 jaren (t/m 15-01-2057)
- Servicekosten bedragen € 148,56 per maand (woning en parkeerplaats)
- Eigen parkeerplaats in de overdekte en afgesloten parkeergarage
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed