Sold

Sold: Loosduinenstraat 64, 1062 EG Amsterdam

€425,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 114 m²

Note

General

Riant 3-kamer appartement van 114 m2, gelegen in een in 2010 gebouwd complex, met een eigen overdekte parkeerplaats!

Indeling:
Via de ruime entree, voorzien van intercom met camera, betreed je de riante woonkamer met toegang naar het balkon. De half open keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken is er een mogelijkheid tot extra sla... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Year of construction 2010
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4260550
Asking price €425,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 20 December 2018
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2010
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 114 m²
Content 337 m³
Surface area external, linked storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Features
Water heating Centrally supplied
Parking Underground garage
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Riant 3-kamer appartement van 114 m2, gelegen in een in 2010 gebouwd complex, met een eigen overdekte parkeerplaats!

Indeling:
Via de ruime entree, voorzien van intercom met camera, betreed je de riante woonkamer met toegang naar het balkon. De half open keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken is er een mogelijkheid tot extra slaapkamer, welke nu eventueel kan dienen als eetkamer.

Via de centrale hal heb je toegang tot de separate toiletruimte, de meterkast en een ruime inpandige berging. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, en dubbele wastafel. verder een slaapkamer aan de voorzijde en een tweede slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon, welke op het westen is gelegen.

De prachtige binnentuin is voor gemeenschappelijk gebruik, eveneens de afgesloten fietsenberging onder het complex. Het geheel wordt compleet gemaakt door een eigen parkeerplaats in de onderbouw. Tevens is er een lift aanwezig in het appartementencomplex.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Bouw:
Het complex is gebouwd volgens een combinatie van traditionele bouw en systeembouw. Het complex heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Er is een lift in het complex aanwezig. De woning wordt verwarmd door middel van stadsverwarming. Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.

Ligging:
Het complex ligt in de Delflandpleinbuurt. Een van oorsprong ruim opgezette en groene buurt. Je hebt hier alle voorzieningen op een steenworp afstand. Voor jouw dagelijkse boodschappen loop je binnen vijf minuten naar de supermarkten en detailhandelzaken op het Delflandplein en binnen tien minuten naar het Hoofddorpplein. Uitgebreider winkelen kan uitstekend in Amsterdam-Zuid of in het centrum van Amsterdam, hier ben je immers met de fiets binnen een kwartier en ook de tram, metro en trein liggen vlakbij. Verder woon je dicht bij de A10 en de A4 zodat je met de auto snel de stad uit kunt.

Erfpacht:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 31 oktober 2057). Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Vereniging van Eigenaren:
Het appartementsrecht is lid van een vereniging van eigenaren. Deze vereniging is zeer actief en heeft een gezonde kasreserve. De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning.

Vaste Projectnotaris:
Aangezien dit appartement een voormalige huurwoning is, heeft de verkoper gekozen voor een vaste notaris, te weten: Klein Binnenkade Notarissen te Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2010
- Woonoppervlakte 114 m2
- Servicekosten appartement €142,52 en parkeerplaats €3,03
- Appartementsrecht
- Erfpacht is afgekocht t/m 15-01-2057
- Eigen parkeerplaats in de overdekte en afgesloten parkeergarage
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed