Sold

Sold: Marmolada 18, 1060 PG Amsterdam

€299,000
€2,600/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 115 m²
Liveable area 86 m²

Note

General

Het betreft hier een ruime en goed onderhouden 3-kamer woning van 86m2 met een zonnige tuin gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ‘de Aker’ en kijkt uit over water en een groenstrook.

De mogelijkheid bestaat om met een opbouw extra slaapkamers te realiseren.

Indeling:

Begane grond: Via de voortuin kom je binnen in de hal met de meterkast en het eerste toilet. Vanuit de hal heb je toegan... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1996
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4381059
Asking price €299,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 19 February 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1996
Rooftype Flat
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 115 m²
Effective area 86 m²
Content 278 m³
Garden area 48 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower
Toilet
Garden available Yes

Definition

Het betreft hier een ruime en goed onderhouden 3-kamer woning van 86m2 met een zonnige tuin gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ‘de Aker’ en kijkt uit over water en een groenstrook.

De mogelijkheid bestaat om met een opbouw extra slaapkamers te realiseren.

Indeling:

Begane grond: Via de voortuin kom je binnen in de hal met de meterkast en het eerste toilet. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer en de open keuken welke in is voorzien van diverse inbouwapparatuur (koel/vriescombinatie, vaatwasser beide 2016, oven, magnetron beide 2015).

Middels een schuifpui bereik je de op het noordwesten gesitueerde tuin met achterom. Daarnaast staat er een ruime houten berging in de tuin.

Eerste verdieping: Je komt boven op de overloop welke toegang geeft tot de badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Daarnaast zijn er op deze verdieping nog twee ruime slaapkamers waarvan een nu in gebruik is als kastenkamer. De etage is in 2017 geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++glas.

Ligging:

Deze woning is gelegen in de woonwijk ‘de Aker’ met zijn vele groenvoorzieningen, speelplaatsen en water. De woning is gelegen in een rustige straat van de woonwijk. In de straat komt voornamelijk bestemmingsverkeer. De wijk kenmerkt zich tevens door zijn centrale ligging t.o.v. Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. De uitvalswegen A4, A5, A9, A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook ontbreekt het je hier niet aan openbaar vervoer.

Naast diverse buslijnen (63, 194) biedt tramlijn 1 een directe verbinding met het centrum van Amsterdam. Op loopafstand tref je diverse winkels (winkelcentrum ‘Dukaat’).

Bouw:

De woning is gebouwd in 1996/1997. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is voorzien van een bitumineuze dakbedekking.

De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een in 2013 geplaatste CV installatie. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem, aansluiting kabel TV alsmede aansluiting voor glasvezel.

Eigendomssituatie:

De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpacht is afgekocht tot en met 31 juli 2046. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 1994 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van Gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:

-Bouwjaar 1996/1997
-Woonoppervlak bedraagt 86 m2.
-Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31-07-2046
-De woning is volledig geïsoleerd
-kunststof kozijnen 1e verdieping
-Bieden vanaf
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed