Sold

Sold: Martini van Geffenstraat 146+PP, 1068 GL Amsterdam

€275,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 115 m²

Note

General

Op een perfecte locatie gelegen 4-kamer appartement van 115 m2 met een eigen overdekte parkeerplaats!!

Het appartement is gelegen op de zesde verdieping van het prijswinnende nieuwbouwproject ‘Europan’. Het goed onderhouden complex is gebouwd in 2002, alle comfort van deze tijd is dan ook aanwezig. Het complex beschikt over een gemeenschappelijke en kindvriendelijke binnentuin, een eigen huism... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 2002
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3705359
Asking price €275,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 27 September 2017
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 6th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2002
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 115 m²
Content 327 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Boiler
Type of boiler HR
Year of manufacture 2002
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes

Definition

Op een perfecte locatie gelegen 4-kamer appartement van 115 m2 met een eigen overdekte parkeerplaats!!

Het appartement is gelegen op de zesde verdieping van het prijswinnende nieuwbouwproject ‘Europan’. Het goed onderhouden complex is gebouwd in 2002, alle comfort van deze tijd is dan ook aanwezig. Het complex beschikt over een gemeenschappelijke en kindvriendelijke binnentuin, een eigen huismeester, meerdere liftinstallaties en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de ruime hal van waaruit er toegang is tot de drie slaapkamers, het separate toilet welke is voorzien van een zwevend closet en een fonteintje, de inpandige berging met de wasmachine aansluiting en CV installatie en de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. Als laatste bereik je vanuit de hal de ruime woonkamer met de open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In het verlengde van de woonkamer bevindt zich de op het zuiden gesitueerde loggia. In het gehele appartement ligt een erg mooie laminaat vloer. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging en een eigen overdekte parkeerplaats in de onderbouw.

Ligging:
Het appartement heeft een zeer gunstige ligging. Het complex ligt aan het Osdorppplein met zijn diversiteit aan winkels en theater de Meervaart. Op steenworp afstand vind je diverse tram- en busverbindingen met directe lijnen naar onder andere het centrum van Amsterdam en Schiphol. Tevens is er aan recreatie gedacht. De Sloterplas en het Sloterpark liggen op loopafstand. Als klap op de vuurpijl zijn de uitvalswegen A4, A9 en A10 binnen enkele minuten aan te rijden. Kortom een ideale locatie om u te vestigen!

Bouw:
Het complex is gebouwd in 2002 en heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. De woning is compleet geïsoleerd en beschikt over cv-ketel (2002). Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht tot 1 september 2050. Deze erfpacht is voortdurend en hierop zijn de algemene bepalingen van 1994 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 2002
-Appartementsrecht
-Woonoppervlakte 115 m2
-Servicekosten bedragen € 172,13 per maand (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
-Erfpachtcanon is afgekocht tot 01-09-2050
-Parkeerplaats en berging in de onderbouw
-Volledig geïsoleerd

Deze aanmelding is met zorg samengesteld, e doch is de informatie welke wordt verstrekt indicatief en kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed