New for sale

For sale: Mattenbiesstraat 113, 1087 GC Amsterdam

€625,000
Type of residence Apartment, two-storey house, 2-storey upstairs flat
Liveable area 148 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Een prachtige, moderne tussenwoning met vide, van maar liefst 148 m2!

Ligging:
De woning is gelegen op het Grote Rieteiland, welke met zijn brede water, eilandjes en rietkragen een van de mooiste locaties van IJburg te noemen is. Het grote Rieteiland kenmerkt zich door de laagbouw en ruime opzet. Aan de oevers van Rieteiland Oost en het Diemerpark ligt een natuurgebied ter grootte van het Von... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, two-storey house, 2-storey upstairs flat
  Year of construction 2003
  Status Available
 • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4731070
Asking price €625,000
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 02 September 2019
Construction
Type of residence Apartment, two-storey house, 2-storey upstairs flat
Type of construction Existing estate
Year of construction 2003
Rooftype Flat
Isolations Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Effective area 148 m²
Content 530 m³
Surface area external, linked storage rooms 18 m²
Garden area 31 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Front yard
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Well maintained
Features
Water heating Centrally supplied
Bathroom facilities Half bath
Sink
Toilet
Parking Parking lot
Garden available Yes
Has a parking place Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Een prachtige, moderne tussenwoning met vide, van maar liefst 148 m2!

Ligging:
De woning is gelegen op het Grote Rieteiland, welke met zijn brede water, eilandjes en rietkragen een van de mooiste locaties van IJburg te noemen is. Het grote Rieteiland kenmerkt zich door de laagbouw en ruime opzet. Aan de oevers van Rieteiland Oost en het Diemerpark ligt een natuurgebied ter grootte van het Vondelpark, waar je kan wandelen, joggen, skaten of fietsen. Tevens bevindt zich hier een voetbal- en hockeyclub en een eigen zandstrandje met heerlijke zonneweide. IJburg beschikt over diverse scholen, gezondheids- en kinderopvangcentra. Het winkelcentrum met haar ambachtelijke verswinkels, supermarkten, leuke restaurants, trendy cafés, theater zijn allemaal in de directe omgeving. Uitvalswegen zijn dichtbij en met de tram ben je binnen 18 minuten op het Centraal Station!

Indeling:
Begane grond:
Wanneer je vanaf de straatkant aan komt lopen, wandel je via de heerlijke voortuin naar de entree. Er is ook mogelijkheid tot het parkeren van je auto aan de achterzijde van de woning. Wanneer je je auto hebt geparkeerd op eigen terrein, loop je via de achterzijde van de woning naar binnen. Hier bevindt zich de hal met separaat toilet, berging met wasruimte en toegang tot de leefkeuken. Deze ruimte heeft een prachtige vide met een hoge glazen wand, waardoor de ruimte enorm veel licht vangt. De hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een koelkast- en vriezer, elektrische kookplaat en afzuigkap. Door de openslaande deuren staat de eetkamer mooi in verbinding met de (voor)tuin. De tuin is gelegen op het zuidwesten.

Eerste verdieping:
Je komt boven midden in de grote woonkamer. Door de indeling van deze U-vormige kamer zijn hier eenvoudig meerdere zithoeken te creëren. Vanaf de zithoek aan de voorzijde heb je door de vide een leuke doorkijk op de tuin. Aan de achterzijde bevindt zich de eerste slaapkamer met aangename lichtinval middels dakramen. Ook bevindt zich op deze verdieping een inpandige berging.

Tweede verdieping:
Via het trappenhuis bereik je de overloop van de tweede verdieping welke toegang geeft tot alle vertrekken. Hier bevinden zich de tweede en derde slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Beide slaapkamers zijn van goede grootte, de slaapkamer aan de voorzijde van de woning geeft toegang tot het riante dakterras. Op het dakterras kan je de hele dag, tot de zon ondergaat, genieten.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 148 m2
- Bouwjaar 2003
- Erfpacht afgekocht t/m 2052
- Tuin én dakterras!
- Eigen parkeerplaats
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Features by friends

 • kindvriendelijk
  1
  Endorser
 • rust
  1
  Endorser
 • ruimte
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo “Wij hebben 11 jaar lang genoten van de woning aan de Mattenbiesstraat 113, Amsterdam. De kinderen zijn in een heerlijke omgeving opgegroeid en nemen prachtige herinneringen mee voor later! Nu wordt het tijd voor een volgende stap. De kinderen zijn inmiddels groot en gaan studeren. Jack Bryant

Photo from friends

Video from friends

Recently viewed