Sold

Sold: Meer en Vaart 140B, 1068 ZZ Amsterdam

€365,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 101 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Royaal 3-kamer appartement van 101 m2 met een weids uitzicht, een zonnig balkon en een eigen overdekte parkeerplaats in de parkeergarage!

Dit prachtige appartement is gelegen in 'de Nieuwe Wereld', onderdeel van het project Meer en Oever. Het riante appartement is gelegen op de tweede verdieping van dit schitterend ontworpen complex. Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt profes... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Year of construction 2009
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4583920
Asking price €365,000
Service costs €119
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 12 July 2019
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2009
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 101 m²
Content 333 m³
Surface area external, linked storage rooms 14 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Parking Underground garage
Has a bath Yes
Has AC Yes
Has a garage Yes
Has a parking place Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Royaal 3-kamer appartement van 101 m2 met een weids uitzicht, een zonnig balkon en een eigen overdekte parkeerplaats in de parkeergarage!

Dit prachtige appartement is gelegen in 'de Nieuwe Wereld', onderdeel van het project Meer en Oever. Het riante appartement is gelegen op de tweede verdieping van dit schitterend ontworpen complex. Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaren.

Het appartement is gelegen in de perfecte woonomgeving voor wie van rust en ruimte houdt, maar toch het liefst de gemakken van Amsterdam binnen handbereik wil hebben! Het appartement is ruim van opzet, keurig afgewerkt en zeer licht door zijn vele raampartijen.

Indeling:
Je komt binnen in de ruime hal met de meterkast van waaruit er toegang is tot de inpandige berging met de wasmachine aansluiting, het separate toilet, de twee slaapkamers, het zonnige op het westen gesitueerde balkon en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad en een wastafel. Als laatste bereikt u vanuit de hal de royale woonkamer met de open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging en een eigen overdekte parkeerplaats in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Via de Lelylaan, de Jan van Galenstraat en de Ookmeerweg rijdt u binnen slechts enkele minuten op de ring A10, de A4 en de A9. Ook komen er volop trams (lijnen 1 en 17) en bussen langs. Het NS station Lelylaan is maar 2 kilometer verderop. Uiteraard zijn de verbindingen met het centrum van Amsterdam uitstekend. U staat in no time midden op het Leidseplein. Op loopafstand ligt het theater de Meervaart en het winkelcentrum Osdorpplein. Verder heeft u natuurlijk alle mogelijkheden voor recreatie in uw achtertuin het Sloterpark met de Sloterplas. Heeft u genoeg van alle drukte, dan bent u in een mum van tijd weer terug in uw eigen woonomgeving vol rust en groen.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht tot 16-12-2056. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (jaarlijkse indexering). Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bouw:
Het appartementencomplex is opgeleverd in 2009. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak. Het appartement is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van stadsverwarming. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem met een warmte-terugwin-installatie en vloerverwarming.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2009
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen ca. € 119,- per maand
- Volledig geïsoleerd
- Woonoppervlakte 101 m2
- Eigen overdekte parkeerplaats in de parkeergarage
- Oplevering in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed