New for sale

For sale: N. Lansdorpstraat 61, 1022 KB Amsterdam

€325,000
€284.34/m2
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 1,143 m²
Liveable area 81 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Elzenhagen is een van de nieuwste wijken van Amsterdam (-Noord) en is voor een deel nog in aanbouw. De wijk ligt aan de noordrand van het CAN gebied en daarmee bijzonder gunstig t.o.v. het winkelcentrum, uitvalswegen en natuurlijk de Noord-Zuidlijn. Een toplocatie dus, waar je enerzijds makkelijk het centrum van Amsterdam opzoekt en met hetzelfde gemak het natuurgebied in fietst. In dit jonge en v... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 2010
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4649665
Asking price €325,000
Service costs €123
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 14 August 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2010
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 1,143 m²
Effective area 81 m²
Content 277 m³
Surface area external, linked storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Features
Water heating Central heating system
Parking Parking lot
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a parking place Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Elzenhagen is een van de nieuwste wijken van Amsterdam (-Noord) en is voor een deel nog in aanbouw. De wijk ligt aan de noordrand van het CAN gebied en daarmee bijzonder gunstig t.o.v. het winkelcentrum, uitvalswegen en natuurlijk de Noord-Zuidlijn. Een toplocatie dus, waar je enerzijds makkelijk het centrum van Amsterdam opzoekt en met hetzelfde gemak het natuurgebied in fietst. In dit jonge en verzorgde complex bieden wij een modern en ruim appartement aan. Bijzonder licht, goed ingedeeld en met het comfort van een lift en eigen parkeerplaats.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree met lift en trappenhuis. Entree van het appartement met hal, twee slaapkamers, geheel betegelde badkamer (met douche, ligbad, wastafel, badkamerkast), separaat toilet met fonteintje, inpandige berging met wasmachine aansluiting, bijzonder lichte woonkamer met een extra ruime open keuken. De keuken is voorzien van een moderne opstelling met diverse apparatuur w.o. een vaatwasser, magnetron, koelkast en vriezer. De woonkamer is voorzien van mooie openslaande deuren met toegang tot het zonnige balkon van ca. 9 m2.

Locatie:
Elzenhagen is een veilige en kindvriendelijke woonomgeving, nabij de natuur, het uitgaansleven en op loop- en fietsafstand van alle belangrijke voorzieningen. In en om Elzenhagen heb je de keuze uit diverse basisscholen en scholen voor het voortgezet onderwijs. De wijk bevindt zich op loopafstand van winkelcentrum Boven 't IJ, het stationgebied (met theater in aanbouw) en het stadsdeelkantoor.

Bereikbaarheid:
De nabijheid van de ringweg van Amsterdam zorgt voor een goede bereikbaarheid met de auto. Ook ben je via de IJ- tunnel met de auto binnen enkele minuten in de binnenstad. De Noord-Zuidlijn ligt op loopafstand! Ideaal, want deze brengt je binnen enkele minuten naar het Centraal Station van Amsterdam en binnen 15 minuten naar de andere kant van de stad! Richting Purmerend, Zaanstad en de rest van Noord-Holland vertrekken er bussen vanuit het nabijgelegen busstation.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2010
- Eigen parkeerplaats in de onderbouw!
- Woonoppervlakte 81 m2
- Verzorgd complex met lift
- Erfpacht afgekocht tot 2057
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed