Sold

Sold: N. Lansdorpstraat 9, 1022 KB Amsterdam

€525,000
€3,832.12/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 137 m²
Liveable area 135 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Prachtige 5 kamer woning in de populaire woonwijk Elzenhagen! De woning heeft een aanbouw aan de achterzijde en twee dakkapellen op de tweede verdieping. De erfpacht is afgekocht tot 1 augustus 2057!

Aan de noordrand van CAN (Centrum Amsterdam-Noord) vind je Elzenhagen. Samen met winkelcentrum Boven 't IJ en het centraal gelegen stationsgebied maakt de wijk deel uit van het vernieuwde centrum v... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 2008
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4377596
Asking price €525,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 20 March 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2008
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 137 m²
Effective area 135 m²
Content 407 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Definition

Prachtige 5 kamer woning in de populaire woonwijk Elzenhagen! De woning heeft een aanbouw aan de achterzijde en twee dakkapellen op de tweede verdieping. De erfpacht is afgekocht tot 1 augustus 2057!

Aan de noordrand van CAN (Centrum Amsterdam-Noord) vind je Elzenhagen. Samen met winkelcentrum Boven 't IJ en het centraal gelegen stationsgebied maakt de wijk deel uit van het vernieuwde centrum van Noord. Elzenhagen is een veilige en kindvriendelijke woonomgeving, nabij de natuur, het uitgaansleven en op loop- en fietsafstand van alle belangrijke voorzieningen. In en om Elzenhagen heb je de keuze uit diverse basisscholen en scholen voor het voortgezet onderwijs. De afgelopen jaren zijn hier diverse nieuwbouwprojecten opgeleverd.

De nabijheid van de ringweg van Amsterdam zorgt voor een goede bereikbaarheid met de auto. En ook via de IJ tunnel ben je met de auto binnen enkele minuten in de binnenstad. Met de Noord/Zuidlijn op loopafstand, ben je binnen 8 minuten op het Centraal Station en in een kwartier op de Zuidas. Richting Purmerend, Zaanstad en de rest van Noord-Holland vertrekken er bussen vanuit het nieuwe busstation.

Begane grond:
Via de bestrate voortuin kom je de woning binnen. In de hal bevinden zich het toilet en de meterkast. De half-open keuken aan de voorzijde van de woning is uitgevoerd in wit hoogglans en is voorzien van moderne inbouwapparatuur, te weten: oven, magnetron, 2 koelkasten, vriezer, inbouw koffiemachine, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en de afzuigkap, en heeft een aparte deur naar de voortuin op het zuidwesten.

De riante uitgebouwde woonkamer is voorzien van vloerverwarming en biedt, middels een schuifpui, toegang tot de fraai aangelegde achtertuin, welke is gelegen op het noordoosten. De houten berging is voorzien elektra aansluiting. Verder kun je ook via een achterom in de tuin komen.

Eerste etage:
Via de open trap in de woonkamer kom je op de eerste verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom is aan de voorzijde van de woning gelegen. Verder zijn er twee kinderslaapkamers aan de achterzijde van de woning.

De moderne badkamer is voorzien van een toilet, een wastafel met een la, designradiator, een kolomkast en een inloopdouche.

Tweede etage:
Via de tweede trap komt u op de zolder verdieping. Door de twee grote dakkapellen kan je hier makkelijk twee slaapkamers van maken.

Op zolder bevindt zich de moderne HR CV installatie. Dankzij het hoge plafond geeft de zolder een bijzonder ruim gevoel.

Kenmerken:
- Bouwjaar 2008
- mogelijkheid om twee parkeervergunningen aan te vragen.
- Aan de achterkant is de woning voorzien van rolluiken
- Woonoppervlakte ca. 135 m2
- Gelegen in een rustige woonwijk
- Vrijstaande houten berging voorzien van elektra
- Mechanische ventilatie
- Erfpacht afgekocht tot 01-09-2057
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Recently viewed