Sold

Sold: Nicolaas Anslijnstraat 141, 1068 WX Amsterdam

€219,000
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 81 m²

Note

General

Keurig verbouwd en ruim 3-kamer appartement van 81 m2 met panoramisch uitzicht over de Sloterplas en het Sloterpark!

Dit lichte appartement is gelegen op de zesde en zevende verdieping van dit goed onderhouden complex aan de Nicolaas Anslijnstraat. Het keurige, aan de rand van de Sloterplas en het Sloterpark gelegen, complex beschikt over een viertal liften en wordt professioneel beheerd door e... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, maisonette, apartment
    Year of construction 1962
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3878704
Asking price €219,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 11 January 2018
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 7th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1962
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 81 m²
Content 200 m³
Surface area external, linked storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Water heating Electric boiler
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Keurig verbouwd en ruim 3-kamer appartement van 81 m2 met panoramisch uitzicht over de Sloterplas en het Sloterpark!

Dit lichte appartement is gelegen op de zesde en zevende verdieping van dit goed onderhouden complex aan de Nicolaas Anslijnstraat. Het keurige, aan de rand van de Sloterplas en het Sloterpark gelegen, complex beschikt over een viertal liften en wordt professioneel beheerd door een financieel gezonde en actieve vereniging van eigenaren.

Indeling:
Je bereikt de entree van het appartement op de zesde verdieping en komt binnen in de hal met de meterkast. Vanuit de hal bereik je de keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, het separate toilet, de wasruimte en als laatste de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime op het oosten gesitueerde balkon dat over de gehele breedte van het appartement loopt.

Via een interne trap bereik je de zevende verdieping. Op deze verdieping vind je twee ruime slaapkamers (voorheen drie) en de vergrote badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, het tweede toilet en een wastafelmeubel.

Voor een verdere indruk van het appartement kunt u de bijgesloten plattegrond bekijken.

Ligging:
De locatie is zeker ideaal te noemen! Op het Osdorpplein vindt u een ruim winkelaanbod. Voor de liefhebber ligt het theater “De Meervaart” op loopafstand. Verder heeft u alle mogelijkheden voor recreatie, de Sloterplas leent zich uitstekend voor alle vormen van watersport, joggen, fietsen etc. Daarnaast bevindt zich op loopafstand het sportcentrum Sloterparkbad. Ook het openbaar vervoer richting Schiphol en Amsterdam-Centraal is eenvoudig te bereiken. De uitvalswegen A10, A9 en A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Kortom een ideale locatie om u te vestigen!

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 99,37 en kan voor het eerst worden herzien op 1 augustus 2037. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn van toepassing de voorwaarden van 1937 welke zijn gewijzigd in 1955. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1963
-Appartementsrecht
-Woonoppervlakte 81 m2
-Servicekosten bedragen € 234,27 p.m. (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering groot en klein onderhoud)
-Erfpachtcanon bedraagt € 99,37 p.j. (vast t/m 01-08-2037)
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed